Teje Belak ne bo niti v Kopru

Slovenska telovadka je morala zaradi poškodbe tik pred zdajci odpovedati tudi svetovni pokal v Osijeku.
Fotografija: Teja Belak bo počivala vsaj do sredozemskih iger. Foto Tomi Lombar/Delo
Odpri galerijo
Teja Belak bo počivala vsaj do sredozemskih iger. Foto Tomi Lombar/Delo

Osijek – Najuspešnejša slovenska telovadka, 24-letna Teja Belak, je morala zaradi poškodbe, ki jo je utrpela minuli konec tedna, tik pred zdajci odpovedati nastop na skorajšnjem svetovnem pokalu v Osijeku, žal pa za nameček tudi udeležbo na domači preizkušnji te ravni prihodnji teden v Kopru, je danes za STA sporočil selektor ženske reprezentance Andrej Mavrič. Pod vprašajem pa še ostaja nastop na sredozemskih igrah čez mesec dni v španski Tarragoni.


Po Kopru razmislek o sredozemskih igrah


»Teja je po tekmi prejšnji vikend ponovno začutila bolečine, zdravniški pregled pa je potrdil, da ima poškodovane vezi. Zdravniki so ji svetovali mirovanje, saj bi lahko tekma vodila zgolj še v poslabšanje poškodbe. Po najbolj črnem scenariju bi lahko prišlo do resne poškodbe, zaradi katere bi izgubila leto dni. Tega pa ne bomo tvegali,« je s prizorišča svetovnega pokala v Osijeku za STA sporočil Mavrič in dodal, da bo po Kopru napočil čas za razmislek o smiselnosti udeležbe na sredozemskih igrah.

Komentarji:

Mnenja

Dmitro Kuleba, minister za zunanje zadeve Ukrajine, Josep Borrell, visoki predstavnik EU za zunanje zadeve in varnostno politiko ter podpredsednik evropske komisije
Več...