Snoop Dogg bi kupil senatorje

Ameriški glasbenik in producent Snoop Dogg je razkril, da se je pridružil skupini poslovnežev, ki bi rada kupila hokejsko moštvo iz lige NHL Ottawa Senators.
Fotografija: Snoop Dogg je reden gost športnih dogodkov v Severni Ameriki. FOTO: USA Today
Odpri galerijo
Snoop Dogg je reden gost športnih dogodkov v Severni Ameriki. FOTO: USA Today

Vodja skupine, ki pripravlja prevzem kanadskega hokejskega kluba, je holywoodski producent Neko Sparks. K svojemu projektu je privabil karizmatičnega rapperja Snoop Dogga (s polnim imenom Calvin Cordozar Broadus Jr.), ki si v hokej želi pripeljati več temnopoltih igralcev in navijačev. 

»Več kot 20 let sem že povezan z ligo NHL in ko se mi je ponudila priložnost, da postanem solastnik senatorjev, sem jo seveda zgrabil z obema rokama. Z nakupom moštva, pa tudi z mladinsko ligo, ki jo ustanavljam, želim temnopoltim mladim iz urbanih naselij pokazati, da lahko igrajo hokej, tudi če izgledajo kot jaz,« je motiv za potezo pojasnil Snoop Dogg, ki večkrat nastopa v dresih moštev iz lige NHL. 

Moštvo iz Kanade je naprodaj, odkar je marca lani po dolgotrajni bolezni umrl lastnik kluba Eugene Melynk. Snoop Dogg pa ni edini zvezdnik, ki se poteguje za nakup kluba, nasproti mu stoji filmski igralec Ryan Reynolds. Cena za nakup moštva iz Ottawe naj bi se gibala okrog milijarde dolarjev.

Preberite še:

Komentarji: