Goran Dragić ostaja v Miamiju

Ljubljančan je ob polnoči postal prost igralec, a le za nekaj trenutkov, saj je takoj oznanil, da ostaja v Miamiju.
Fotografija: Goran Dragić. FOTO: Kim Klement/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Goran Dragić. FOTO: Kim Klement/Usa Today Sports

Slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić je na twitterju potrdil, da ostaja pri Miami Heat v severnoameriški ligi NBA. Po pravilih najmočnejšega košarkarskega tekmovanja je 34-letni Ljubljančan ob polnoči postal prost igralec, a le za nekaj trenutkov, saj je takoj po odprtju tržnice oznanil, da se vrača k vročici.

Neuradno se je tržnica igralcev odprla danes ob polnoči, uradno pa bodo lahko igralci pogodbe podpisali v nedeljo ob 6. uri zjutraj po slovenskem času. V tem času bi imel sicer Dragić priložnost, da se pogovarja s klubi v ligi NBA, a je takoj, ko je bilo to mogoče, oznanil, da ostaja na Floridi.

Slovenski košarkar, ki za vročico igra od leta 2015, ko je tam pristal kot del menjave iz Phoenixa, je po poročanju The Athletica podpisal dvoletno pogodbo v višini 37,4 milijona dolarjev oziroma 31,5 milijona evrov. »Lepo se bo znova obleči v dres Miamija. Zjutraj sem se zbudil in videl vse te plakate okoli moje hiše. To je bilo res lepo presenečenje in komaj čakam, da se vrnem nazaj na delo,« je v posnetku na Twitterju dejal 34-letnik.

Dragića je v bližini njegovega domovanja v Ljubljani pričakal velik transparent, pred OŠ Valentina Vodnika v Zgornji Šiški in pred nekdanjo dvorano košarkarskega kluba Ilirije v Šiški pa stojita obcestna plakata z napisom, »tvoja druga družina je vedno s teboj«, naročnik pa je bilo prav moštvo Miami Heat.

Komentarji:

Delo - Osvežujemo stran
delo_logo

Osvežujemo stran