Samski Goran Dragić korak bliže sanjski navezi

Ameriški mediji namigujejo, da se bo kapetan slovenske reprezentance z evropskega prvenstva v košarki leta 2017 pri Dallasu pridružil Luki Dončiću.
Fotografija: Košarkarski navdušenci so na nogah, Goran Dragić in Luka Dončić bi lahko v novi sezoni NBA združila moči v Dallasovem dresu. FOTO: Issac Baldizon/NBAE Getty Images
Odpri galerijo
Košarkarski navdušenci so na nogah, Goran Dragić in Luka Dončić bi lahko v novi sezoni NBA združila moči v Dallasovem dresu. FOTO: Issac Baldizon/NBAE Getty Images

V ameriških medijih so vse pogostejša namigovanja, da se bo Luki Dončiću v Dallasu pridružil Goran Dragić. Nocoj je govorice podkrepil novinar Jake Fischer, sicer poročevalec priznanega športnega portala Bleacher Report, ki je zapisal, da so mu njegovi viri povedali, da bo Dragić v kratkem postal član ekipe iz Teksasa.

»Vsi moji viri v ligi NBA so mi povedali, da pričakujejo odhod Gorana Dragića iz Toronta in skorajšnji podpis pogodbe z Dallas Mavericks,« je zapisal Jake Fischer na svojem twitter profilu.

Luka Dončić in Goran Dragić v Dallasu s sloganom I feel Slovenia. FOTO: Will Mans/Twittter
Luka Dončić in Goran Dragić v Dallasu s sloganom I feel Slovenia. FOTO: Will Mans/Twittter


Novica se je hitro razširila po ostalih ameriških medijih, dodatno težo pa ji po njihovem mnenju daje fotografija, ki jo je pred nekaj dnevi objavil Luka Dončić na svojih profilih na družbenih omrežjih. Fotografiral se je skupaj z Goranom v fitnes centru v Ljubljani.

Medtem drugi mediji poročajo o razgibanjem dogajanju v Dallasu, ki se želi pred novo sezono okrepiti na mestu organizatorjev igre z izkušenimi igralci. Kot med drugimi piše Hoopsrumors, so v Dallasu trenutno na preizkušnji 32-letni Isaiah Thomas, 31-letni Lance Stephenson in 35-letni Monta Ellis.

Kot je zapisal novinar Shams Charania iz Athletica, so v klubu navdušeni nad stanjem Isaiaha Thomasa, prav tako pa je pričakovanja upravičil Lance Stephenson.

Goran Dragić in srčna izbranka Maja. FOTO: Youtube
Goran Dragić in srčna izbranka Maja. FOTO: Youtube


Goran Dragić (35 let), ki je imel v lanski sezoni povprečje 13,4 točke, 3,4 skoka in 4,4 podaje, se po poročanju revije Suzy ločuje od dolgoletne izbranke Maje, s katero imata sina Matea in hčerko Victorio.

Preberite še:

Komentarji: