Agim Ibraimi ni več član Domžal (VIDEO)

V klubu so se »iz športnih in denarnih razlogov« odločili, da se z igralcem, ki mu je predvčerajšnjim potekla pogodba, razidejo.
Fotografija: Agim Ibraimi je v domžalsko moštvo prinesel znanje in izkušnje. FOTO: Tadej Regent/Delo
Odpri galerijo
Agim Ibraimi je v domžalsko moštvo prinesel znanje in izkušnje. FOTO: Tadej Regent/Delo

Domžale – Pri slovenskem nogometnem prvoligašu Domžalah so potrdili, da bodo v pomladni del sezone – priprave nanj se bodo začele čez teden dni – štartali brez pomoči nekdanjega makedonskega reprezentanta Agima Ibraimija, ki mu je pogodba potekla z zadnjim dnem lanskega leta. Izkušeni 30-letnik je član rumene družine postal v začetku predlanskega septembra, klubski dres pa je prvič uradno oblekel dva meseca pozneje in odtlej zbral 43 nastopov, ki jih je kronal s šestimi goli in štirimi asistencami.


Korektno sodelovanje


»Ob sklenitvi dogovora smo imeli oboji dve želji – da nam Agim z izkušnjami in kakovostjo pomaga na igrišču in da mu omogočimo vrnitev v tekmovalni ritem, ki mu je po dolgotrajni odsotnosti manjkal. Oboje nam je uspelo, saj je bil v zadnjem letu eden od nosilcev ekipe, obenem se je vrnil v pravo formo. Naše sodelovanje je bilo zelo korektno in na visoki ravni, Agim se je izkazal kot pravi profesionalec. Vseeno smo se ob izteku pogodbe odločili, da se iz športnih in denarnih razlogov razidemo. Poskrbeti moramo, da ostanemo v optimalnih finančnih okvirih, prvenstveno pa nas vodi želja, da se še naprej držimo osnovne strategije razvoja mladih nogometašev,« je pojasnil športni direktor Matej Oražem.

Preberite še:

Komentarji: