CR7 namerava še dolgo brcati žogo

Cristiano Ronaldo je prejel nagrado portugalske zveze in zatrdil, da namerava še nekaj let biti član reprezentance, ki jo čaka SP 2022 in EP 2024.
Fotografija: Cristiano Ronaldo namerava še dolgo igrati za Portugalsko. FOTO: Pedro Nunes/Reuters
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo namerava še dolgo igrati za Portugalsko. FOTO: Pedro Nunes/Reuters

Zvezda Cristiana Ronalda počasi usiha, znašel se je v nemilosti trenerja Erika ten Haga, ki ga je posadil na klop Manchester Uniteda, toda 37-letni Portugalec je odločen, da še ni rekel zadnje. To naj bi storil na evropskem prvenstvu leta 2024, ko želi s Portugalsko, s katero je postal evropski prvak leta 2016, še enkrat zasijati.

Najboljši strelec lige prvakov se mudi v domovini, kjer se pripravlja na tekmi proti Češki in Španiji v ligi narodov, in je tam prejel zlato trofejo (Quinas de Ouro) za najboljšega portugalskega strelca v letu 2022. Ronaldo, ki je prejšnji teden dosegel prvi gol za United v tej sezoni pri Šerifu v evropski ligi, je že večkrat dejal, da namerava igrati tudi pri štiridesetih.

Cristiano Ronaldo je prejšnji teden v Kišinjovu z bele točke dosegel prvi gol za Manchester United v tej sezoni. FOTO: Daniel Mihailescu/AFP
Cristiano Ronaldo je prejšnji teden v Kišinjovu z bele točke dosegel prvi gol za Manchester United v tej sezoni. FOTO: Daniel Mihailescu/AFP

»Moja zgodba v reprezentanci še ni končana, v njej bi bil rad še nekaj let. Zdaj nas čaka svetovno prvenstvo, potem pa še evropsko. Še vedno sem motiviran in poln ambicij,« se letom ne da zimzeleni CR7, ki je v 189 nastopih za Portugalsko dosegel 117 golov.

Preberite še:

Komentarji: