Cristiano Ronaldo: Imam čisto vest

Zvezdnik odločno zanika obtožbe Američanke Kathryn Mayorga, ki trdi, da jo je zvezdnik leta 2009 posilil v hotelski sobi v Las Vegasu.
Fotografija: Cristiano Ronaldo se sooča z obtožbami o posilstvu. FOTO. AP
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo se sooča z obtožbami o posilstvu. FOTO. AP

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je zanikal obtožbe 34-letne Američanke Kathryn Mayorga, ki je zaradi domnevnega posilstva zoper zvezdnika vložila ovadbo na okrožno sodišče v Nevadi.

Ronaldo je na twitterju zapisal, da ima čisto vest, ki mu bo omogočila, da bo z mirnostjo počakal na rezultate preiskave.

»Odločno zanikam obtožbe, ki letijo proti meni. Posilstvo je gnusen zločin, ki je v nasprotju z vsem, kar jaz sem in v kar verjamem. Kljub želji, da si operem ime, pa ne želim biti del medijskega spektakla, ki ga ustvarjajo ljudje, ki si želijo samopromocije,« je zapisal.To pa ni prvi Ronaldov zapis o obtožbah na družbenih omrežjih, kjer predstavlja svojo plat zgodbe. V petek je namreč že zapisal, da gre za lažno novico.

Gre za ponovno odprtje primera, saj se je Kathryn Mayorga na policijo obrnila že v času, ko naj bi se napad zgodil, in takrat tudi opravila zdravniški pregled.

Preberite še:

Komentarji: