Favorit za naslov svetovnega prvaka je Argentina

Hrvaški as po zmagi v Parizu tudi o svetovnem prvenstvu v Katarju.
Fotografija: Luka Modrić (desno) meni, da je argentinska ekipa okrog Lionela Messija (levo) vse bolj enotna. FOTO: Javier Soriano/AFP
Odpri galerijo
Luka Modrić (desno) meni, da je argentinska ekipa okrog Lionela Messija (levo) vse bolj enotna. FOTO: Javier Soriano/AFP

Hrvaška je v derbiju ponedeljkovega večera v Uefini ligi narodov premagala Francijo, edini gol na štadionu Saint Denis (77.410) je že v peti minuti z bele točke zabil Luka Modrić. Zadrčan je po tekmi spregovoril za ESPN in med drugim odgovarjal tudi na vprašanje o favoritih novembrskega mundiala v Katarju.

»Na vrh favoritov bi postavil Argentino. Proti Argentini smo igrali na prejšnjem svetovnem prvenstvu in jo premagali. Kar vidim danes, je zelo dobro, po mojem mnenju je Argentina veliko močnejša kot pred nekaj leti. Sestavili so izjemno dobro moštvo, složen kolektiv okrog Lionela Messija, ki je seveda poseben nogometaš,« je zatrdil Luka Modrić. Hrvat je nato nadaljeval z opisovanjem Argentine.

Moštvo, ki je enotno bolj kot kadarkoli prej

»Resnično vidim moštvo, ki je enotno bolj kot kadarkoli prej, logično, da ni izgubilo veliko tekem. Z Messijem bodo gotovo favoriti za naslov svetovnega prvaka,« je zatrdil Modrić po zmagi v Parizu, s katero se je Hrvaška prebila na drugo mesto skupine A1: Danska 9, Hrvaška 7, Avstrija 4, Francija 2.

Preberite še:

Komentarji: