Junak derbija z Girono naj bi počival tri tedne

Angleški vezist Jude Bellingham je proti Gironi dosegel dva zadetka, nato pa tekmo v 57. minuti končal z zvitim gležnjem.
Fotografija: Bellingham je dvoboj z Girono končal v bolečinah. FOTO: Pierre-philippe Marcou/AFP
Odpri galerijo
Bellingham je dvoboj z Girono končal v bolečinah. FOTO: Pierre-philippe Marcou/AFP

Angleški čudežni mož Jude Bellingham, ki je v Realu hitro postal zvezdnik številka 1 nove generacije galaktikov, je bil junak tudi na derbiju vrha lestvice proti Gironi. Bellingham je dosegel drugi in tretji gol na tekmi, nato pa že v 57. minuti končal srečanje, klopi je nakazal, da zaradi bolečin ne more več nadaljevati.

Na zelenici ga je zamenjal Brahim Diaz, iz vrst Reala pa je kasneje prišlo sporočilo, da je Bellingham utrpel resen zvin levega gležnja. Uradne informacije iz vrst madridskega kluba še ni, doslej so sporočili le, da njegovo stanje še ocenjujejo, novinar Jose Luis Sanchez, ki sodeluje s številnimi španskimi mediji pa poroča, da naj bi Bellingham manjkal dva do tri tedne.

Tako bi lahko nogometaš, ki je letos v vseh tekmovanjih dosegel že 20 zadetkov, izpustil prihajajoči dvoboj lige prvakov z Leipzigom Benjamina Šeška in Kevina Kampla ter prvenstvene tekme z Rayom Vallecanom, Sevillo in Valencio. Bellingham bi se lahko vrnil ravno za povratno tekmo z Leipzigom.

Preberite še:

Komentarji: