Kekovi fantje septembra proti Grčiji in Moldaviji

Liga narodov bo jeseni le oživila nogometne narode.
Fotografija: Tudi slovenska nogometna reprezentanca bo jeseni spet dejavna.  FOTO: Tomi Lombar
Odpri galerijo
Tudi slovenska nogometna reprezentanca bo jeseni spet dejavna.  FOTO: Tomi Lombar

Slovenska nogometna reprezentanca se septembra vrača na igrišča s tekmama lige narodov proti Grčiji in Moldaviji. Oktobra bodo varovanci Matjaža Keka odigrali pripravljalno tekmo s San Marinom ter tekmi lige narodov s Kosovom in Moldavijo, novembra pa sledita še obračuna v ligi narodov s Kosovom in Grčijo.

Dva termina pripravljalnih tekem sta ob spremenjenem reprezentančnem koledarju na sporedu v oktobru in novembru, nogometni zvezi Slovenije in San Marina pa sta se dogovorili za tekmo med Slovenijo in San Marinom 7. oktobra v Sloveniji, prizorišče bo določeno v naslednjih dneh. Slovenija bo sicer novembra odigrala še eno pripravljalno tekmo, nasprotnik še ni znan.

V oktobrskem reprezentančnem terminu Slovenijo poleg pripravljalnega dvoboja s San Marinom čakata še dve gostovanji - 11. oktobra s Kosovom in 14. oktobra v Moldaviji.

Tretjega septembra bodo Slovenci v ligi narodov igrali proti Grčiji, 6. septembra proti Moldaviji, 15. novembra sledi tekma Slovenija - Kosovo, 18. novembra pa Grčija - Slovenija.

Komentarji: