Navijači Rome na dveh štadionih, polna tako Rim kot Tirana

Tudi za premierni finale Uefine konferenčne lige, ki bo v sredo (21.00) v Tirani, vlada veliko zanimanje.
Fotografija: Olimpijski štadion v Rimu bo pokal po šivih tudi v času finalne tekme konferenčne lige v Tirani. FOTO: Alberto Lingria/Reuters
Odpri galerijo
Olimpijski štadion v Rimu bo pokal po šivih tudi v času finalne tekme konferenčne lige v Tirani. FOTO: Alberto Lingria/Reuters

Potem ko je nogometno javnost navdušil finale evropske lige, v katerem je bil Eintracht boljši od Rangers, vlada podobno zanimanje za premierni finale Uefine konferenčne lige, ki bo v sredo (21.00) v Tirani. Sodoben štadion v albanski metropoli sprejme 22.500 navijačev, Uefa ga je izbrala v konkurenci četverice – za organizatorja so se borili tudi St. Etienne, Heraklion (Kreta) in Skopje.

V finalu se bosta merila Roma in Feyenoord, zgolj Rimljani so zaprosili za več kot 150.000 vstopnic. Številni bodo prispeli v Tirano brez vstopnice, rimski klub, ki doživlja preporod pod vodstvom trenerja Joseja Mourinha, pa bo svojim navijačem vendarle omogočil ogled tekme.

Odprl bo tudi olimpijski štadion v Rimu, na katerega se bo lahko nagnetlo 50.000 navijačev, kolikor jih bodo spustili nanj, da bodo vsi uživali v pogledu na velik zaslon. Tudi vstopnice za ogled finale tekme v Rimu so že pošle.

Preberite še:

Komentarji: