Oblak na San Siru, v akciji tudi Salah, Haaland, Benzema ...

Nocoj osem tekem v ligi prvakov, ob derbiju na Parku princev še veliko zanimivih obračunov. Inter v Ukrajini po prve točke. Leipzig s presenetljivim Brüggejem.
Fotografija: Jan Oblak je konec tedna doživel prvi poraz. FOTO: Javier Soriano/ AFP
Odpri galerijo
Jan Oblak je konec tedna doživel prvi poraz. FOTO: Javier Soriano/ AFP

Po dveh tednih se nocoj vrača Uefina liga prvakov. Poleg derbija med Paris Saint-Germainom in Manchester Cityjem bo še nekaj zelo zanimivih tekem.

Slovenski kapetan Jan Oblak bo z Atleticom gostoval pri Milanu, ki je v prvem kolu izgubil na Anfieldu z 2:3  in bo lovil prve točke med elito po osmih letih. Španski prvaki so konec tedna izgubili pri Alavesu (0:1), kar je bil njihov prvi poraz v la ligi. Rossoneri pa so zmagali pri Spezii z 2:1 in so drugi v serie A za Napolijem. Še vedno ni igral poškodovani prvi zvezdnik Zlatan Ibrahimović.

Erling Haaland bo glavno orožje Borussie. FOTO: Ozan Kose/AFP
Erling Haaland bo glavno orožje Borussie. FOTO: Ozan Kose/AFP


V skupini B bo Liverpool gostoval v Portu, Jürgen Klopp naj bi v napadu stavil na trojček Salah-Mane-Jota. V obrambi, ki je prejela tri gole od Brentforda (3:3), pa naj bi naredil menjave. Rdeči so še vedno vodilni na lestvici premier league.



Leipzig Kevina Kampla bo gostil Club Brügge, ki je v prvem kolu presenetljivo odščipnil točko PSG. Skupina C prinaša na papirju dva neizenačena dvoboja, Borussia bo z Erlingom Haalandom velik favorit proti Sportingu, Ajax pa še večji proti Bešiktašu.

Karim Benzema je stroj za gole. FOTO: Gabriel Bouys/AFP
Karim Benzema je stroj za gole. FOTO: Gabriel Bouys/AFP


V Kijevu bo Šahtar domačin na tekmi z Interjem Samirja Handanovića. Italijani so v prvem kolu doma izgubili z Real Madridom, ki bo gostil novince iz Šerifa. To bo nova priložnost za Karima Benzemaja, da potrdi odlično strelsko formo. Francoz je na sedmih tekmah zbral 8 golov in 7 podaj.

Preberite še:

Komentarji: