Po veličastni zmagi nad Liverpoolom Milika oropali

Poljski nogometni napadalec, član Napolija, je roparjema na skuterju izročil prestižno 7000 evrov vredno ročno uro znamke Rolex.
Fotografija: Arkadiusz Milik je bil tarča oboroženih roparjev. FOTO: Ciro de Luca/Reuters
Odpri galerijo
Arkadiusz Milik je bil tarča oboroženih roparjev. FOTO: Ciro de Luca/Reuters

Neapelj – Najprej je bil poljski nogometni napadalec Arkadiusz Milik eden od junakov sinočnje domače zmage Napolija v drugem kolu skupine C lige prvakov nad finalistom iz minule sezone Liverpoolom (1:0), takoj po tekmi, med vožnjo proti domu, pa mu je veselje skalil neljubi pripetljaj, ki sodi v rubriko »črna kronika«.


Ročna ura, vredna 7000 €


Ob njegovem avtomobilu sta se namreč v hipu znašla neznanca na skuterju in Poljaku zagrozila s pištolo. Milik, ki se je doslej v sezoni »serie A« trikrat vpisal med strelce, jima je izročil prestižno kar 7000 evrov vredno ročno uro znamke Rolex, in jo tako odnesel brez posledic. Dogodek so potrdili tudi na italijanski policiji.


Tudi že Insigne in Hamšik


Roparja sta se nato odpeljala v smeri Licole, 24-letni Milik pa je, potem ko je po začetnem šoku zbistril glavo, odšel do najbližje policijske postaje in prijavil kaznivo dejanje. V Neaplju podobni kriminalni primeri niso redkost, v zadnjih letih sta bila med drugim žrtvi tudi nogometaša Lorenzo Insigne in Marek Hamšik, je poročala STA.
 

Preberite še:

Komentarji: