Rdeči vragi le še točko za Leicestrom, zgolj točka za Inter

Nogometaši Manchester Uniteda zanesljivo premagali igralce Aston Ville.
Fotografija: Nogometaši Manchester Uniteda so osvojili pomembne točke na gostovanju pri Aston Villi. FOTO: Clive Brunskill/AFP
Odpri galerijo
Nogometaši Manchester Uniteda so osvojili pomembne točke na gostovanju pri Aston Villi. FOTO: Clive Brunskill/AFP

Ljubljana – Na delu so boli tudi nogometaši v najmočnejših ligah v Evropi. Posebej vroče je v Angliji, kjer se nadaljuje izjemno izenačena bitka za vstopnice v ligi prvakov in evropski ligi.

Igralci Manchester Uniteda so izkoristili priložnost in se s prepričljivo zmago nad Aston Villo (3:0) približali četrtouvrščenemu Leicestru le na točko zaostanka. Za »rdeče vrage« so v polno zadeli Bruno Fernandes (z bele točke v 27. minuti), Mason Greenwood (45.) in Paul Pogba (58.).

Bournemouth in Tottenham sta se razšla brez zadetkov, Everton in Southampton pa z izidom 1:1.




Neodločen izid Interja pri Veroni


V elitni italijanski ligi sta bili na sporedu dve tekmi. Zadnjeuvrščeni Spal je z 0:3 klonil pred Udinesejem, milanski Inter pa je s slovenskim vatarjem Samirjem Handanovićem na čelu na gostovanju pri Veroni iztržil le točko za neodločen izid 2:2.
Miguel Veloso se je takole s soigralci pri Veroni veselil izenačujočega zadetka v 86. minuti, ki ga je dosegel slovenskemu vratarju Samirju Handanoviću. FOTO: Alessandro Garofalo/Reuters
Miguel Veloso se je takole s soigralci pri Veroni veselil izenačujočega zadetka v 86. minuti, ki ga je dosegel slovenskemu vratarju Samirju Handanoviću. FOTO: Alessandro Garofalo/Reuters


Za domačo zasedbo sta zadetka dosegla Darko Lazović (2.) in Miguel Veloso (86.), za gostujočo pa Antonio Candreva (49.) in Federico Dimarco z avtogolom v 55. minuti.





V španskem prvenstvu se je od boljših ekip nocoj predstavila le četrtouvrščena Sevilla, ki je v Bilbau ugnala domači Athletic z 2:1. Domačo ekipo je v vodstvo popeljal Ander Capa (28.), strelca za goste pa sta bila Ever Banega (69.) in Munir El Haddadi (74.).

Drugi današnji tekmi sta bili Eibar : Leganes 0:0 in Mallorca : Levante 2:0.









 

Komentarji: