Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Rüdigerjeva ura tridesetkrat vrednejša od pokala

Real Madridov branilec Antonio Rüdiger je po osvojitvi lige prvakov poziral z uro, ki stane več kot milijon in pol evrov. Kmalu še na domači euro.
Antonio Rüdiger je drugič osvojil ligo prvakov. FOTO: Carl Recine/Reuters
Antonio Rüdiger je drugič osvojil ligo prvakov. FOTO: Carl Recine/Reuters
5. 6. 2024 | 15:13
5. 6. 2024 | 15:15
1:56

Real Madrid je v soboto petnajstič osvojil ligo prvakov, pomemben mož v obrambi, ki je zaustavila Borussio Dortmund (2:0), pa je bil Antonio Rüdiger. Nemec se je skupaj s soigralci prešerno veselil nove lovorike, kamere so ga ujele, ko se je s fotografiral s pokalom, na roki pa nosil uro, ki je več kot tridesetkrat dražja od najbolj cenjene klubske trofeje. 

Šlo naj bi za model Patek Philippe Nautilus 5711/1A-018, narejen v sodelovanju z draguljarno Tiffany & Co. Izdelanih jih je bilo samo 170 zapestnih ur po izvirni ceni 53.000 evrov, toda ker gre za omejeno edicijo, je cena vrtoglavo poskočila na 1,65 milijona evrov. Pokal lige prvakov je ocenjen na 50.000 evrov. Takšno uro je nosil košarkarski zvezdnik LeBron James, ko si je ogledal dirko 24 ur Le Mansa.

Rüdiger je ligo prvakov osvojil že s Chelseajem leta 2021, ko je kot prost igralec sezono kasneje prestopil v Real Madrid, je z njim praktično osvojil vse, špansko ligo in kraljevi pokal, ligo prvakov, španski superpokal in svetovno klubsko prvenstvo. Za Nemčijo je zbral 68 nastopov, sodeloval bo tudi na bližnjem euru 2024, ki ga bodo gostitelji Nemci odprli 14. t. m. proti Škotski. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine