Predstavitvena informacija

Sodelujte v nagradni igri za izjemno zimsko opremo

Navijajte za naše in sodelujte v veliki SMS nagradni igri.
Fotografija: FOTO: Mercator
Odpri galerijo
FOTO: Mercator

Slovenski športniki so nam že prvi olimpijski dan postregli s šampionskimi rezultati in tako dali nov zagon domači navijaški evforiji. Glasno navijanje, spodbujanje, stiskanje pesti in končno vzklikanje od veselja ob vsakem novem dosežku. In tukaj so še solze sreče, pa tudi žalosti, ko se ne izide po pričakovanjih. Slovenci namreč navijanje vedno jemljemo zelo resno in strastno.

Napeto spremljajte naše športnike ter se potegujte za zimske nagrade. Ob tem pa bodite pripravljeni na pristno vzdušje, saj čisto nič nenavadno ne bo, če se boste na trenutke počutili tako, kot da navijate v živo s športnih tribun!


 

Potegujte se za bogate zimske nagrade

Mercator je ob tej priložnosti vsem navijačem in ljubiteljem zimskih radosti pripravil zelo atraktivno nagradno igro z bogatimi zimskimi nagradami.

Ko boste naslednjič zavili k najboljšemu sosedu, preverite raznoliko ponudbo izdelkov Mojih znamk, ki vam omogočajo sodelovanje v nagradni igri. Tako kot nas povezujejo dosežki naših športnikov, so v Mojih znamkah povezani najboljši slovenski in regijski proizvajalci in podjetja. Z okusi njihovih izdelkov so rastli naši starši, z njimi se spominjamo svojega otroštva in v njih brezskrbno uživajo tudi naši otroci.

Bogat nagradni sklad za prave zimske navdušence:

1. nagrada: 5-krat bunde olimpijske kolekcije Peak Slovenija 2022

2. nagrada: 20-krat moške alpske smuči McKinley, Flyte7, in 20-krat ženske alpske smuči McKinley S7

3. nagrada: 10-krat nahrbtniki olimpijske kolekcije Peak Slovenija 2022

4. nagrada: 10-krat lesene sani Springos

5. nagrada: 50-krat kape olimpijske kolekcije Peak Slovenija; 25-krat bele s cofom, 25-krat temno modre

6. nagrada: 50-krat rokavice olimpijske kolekcije Peak Slovenija 2022

FOTO: Mercator
FOTO: Mercator

Kako lahko sodelujem?

Čisto preprosto: Za vsak nakup izdelka z oznako Moje znamke prejmete na koncu računa kupon s kodo. Pošljite SMS na številko 4080 s ključno besedo PEKING, sledi naj presledek, nato številka kode s kupona in tako sodelujete v nagradni igri.

Nagradna igra poteka od 20. 1. do 23. 2. 2022 v vseh živilskih in franšiznih trgovinah Mercator. Ne velja v Spletni trgovini Mercator.

Cena poslanega SMS je po ceniku operaterja.


Naročnik oglasne vsebine je Mercator