Jaka Malus namesto Nika Henigmana

Naši rokometaši bodo v olimpijskih kvalifikacijah igrali brez poškodovanega aduta iz Szegeda.
Fotografija: Nika Henigmana ne bo med navzočimi v bližnjih olimpijskih kvalifikacijah. FOTO: Mohamed Abd El Ghany/AFP
Odpri galerijo
Nika Henigmana ne bo med navzočimi v bližnjih olimpijskih kvalifikacijah. FOTO: Mohamed Abd El Ghany/AFP

Pred nedeljskim zborom slovenske moške rokometne reprezentance, pred katero je sredi marca olimpijski kvalifikacijski turnir v Berlinu, se je zapletlo glede prihoda Nika Henigmana. Pri svojem klubu v Szegedu na Madžarskem si je namreč poškodoval gleženj, zato ne bo mogel pomagati reprezentančnim soigralcem na pomembnih tekmah v nemški metropoli. Selektor Ljubomir Vranješ je takoj ukrepal in namesto nesrečnega Henigmana k moštvu povabil Jako Malusa, sicer člana beloruskega prvaka Meškova. iz Bresta.

Jaka Malus, ki igra pri beloruskih prvakih iz Bresta, bo zdaj pomagal reprezentanci. FOTO: SEHA
Jaka Malus, ki igra pri beloruskih prvakih iz Bresta, bo zdaj pomagal reprezentanci. FOTO: SEHA


Še pred olimpijskimi kvalifikacijami, v kateri se bo Slovenija od 12. do 14. marca pomerila s Švedsko, z Alžirijo ter domačo Nemčijo, je pred našimi rokometaši v Celju v torek zaostala tekma kvalifikacij za EP 2022 proti Poljski.

Na Vranješevem seznamu so Klemen Ferlin, Urban Lesjak (vratarja), Darko Cingesar, Tilen Kodrin, Dragan Gajić, Blaž Janc, Gašper Marguč, Blaž Blagotinšek, Matej Gaber, Matic Suholežnik, Dean Bombač, Rok Ovniček, Staš Skube, Miha Zarabec, Nejc Cehte, Jure Dolenec, Gregor Potočnik, Borut Mačkovšek in zdaj Jaka Malus namesto Nika Henigmana.

Preberite še:

Komentarji: