V Celje prihaja Branko Tamše

Žreb rokometne lige prvakov Celjanom namenil Paris SG, Barcelono, Flensburg, Aalborg, Pick Szeged, Zagreb in Elverum.
Fotografija: Branko Tamše, nekdanji trener ekipe Celja Pivovarne Laško, bo v prihodnji sezoni dvorano Zlatorog obiskal kot trener Zagreba. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Odpri galerijo
Branko Tamše, nekdanji trener ekipe Celja Pivovarne Laško, bo v prihodnji sezoni dvorano Zlatorog obiskal kot trener Zagreba. FOTO: Uroš Hočevar/Delo

Danes so na Dunaju izžrebali skupine za novo sezono rokometne lige prvakov. Celje Pivovarna Laško se bo v elitni skupini A merilo s Paris SG, Barcelono, Flensburgom, Aalborgom, Pick Szegedom, Zagrebom in Elverumom.

To pomeni, da se bo v Zlatorog vrnil nekdanji celjski trener Branko Tamše, ki zdaj vodi Zagreb. V drugi skupini so Vardar, Veszprem, Kielce, Meškov Brest, Motor Zaporožje, Montpellier, Porto in Kiel.

Krim Mercator pa se bo v ligi prvakinj že sedmič v zadnjih desetih sezonah srečal z najmočnejšo ekipo iz Györa. Za eno od treh mest, ki vodijo iz skupine, se bodo Ljubljančanke potegovale s švedskim Sävehofom in kvalifikantom. Krimovke se se v zadnjih treh sezonah vselej prebile med najboljših 12.

Preberite še:

Komentarji: