Đoković še bližje rekordu Samprasa

Đoković bo morda že šestič leto končal na prvem mestu, s čimer bi izenačil rekord Peta Samprasa.
Fotografija: Novak Đoković je bil uspešen v drugem krogu teniškega turnirja na Dunaju. S 7:6 in 6:3 je premagal Hrvata Borno Ćorića. FOTO: Helmut Fohringer/AFP
Odpri galerijo
Novak Đoković je bil uspešen v drugem krogu teniškega turnirja na Dunaju. S 7:6 in 6:3 je premagal Hrvata Borno Ćorića. FOTO: Helmut Fohringer/AFP

Srbski teniški igralec Novak Đoković je bil uspešen v drugem krogu teniškega turnirja na Dunaju. S 7:6 in 6:3 je premagal Hrvata Borno Ćorića, s tem pa se še bolj približal prvemu mestu na računalniški lestvici tudi ob koncu sezone. Đoković bi že šestič leto končal na prvem mestu, s čimer bi izenačil rekord Peta Samprasa.


Kako se bo odločil Rafa Nadal?


Če se bo Španec Rafael Nadal, trenutno drugi igralec sveta, držal napovedi in od 8. do 14. novembra ne bo igral na turnirju ATP v Sofiji, si je Đoković to zagotovil že z današnjo zmago. Če pa bi turnir v avstrijski prestolnici dobil, pa več ne bi bilo prav nikakršnih dvomov.

V naslednjem krogu 1,5 milijonov evrov vrednega turnirja na Dunaju se bo 33-letni srbski teniški igralec pomeril z zmagovalcem dvoboja med Poljakom Hubertom Hurkaczom in Italijanom Lorenzom Sonegom.

Preberite še:

Komentarji: