Kaja Juvan se razhaja s trenerjem

Robert Cokan ne bo več vodil obetavne slovenske teniške igralke.
Fotografija: Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je sporazumno končala sodelovanje s trenerjem Robertom Cokanom. FOTO: Jure Eržen
Odpri galerijo
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je sporazumno končala sodelovanje s trenerjem Robertom Cokanom. FOTO: Jure Eržen

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan, ki na svetovni lestvici zaseda 101. mesto, je sporazumno končala sodelovanje s trenerjem Robertom Cokanom. Kot je sporočila prek družbenega omrežja instagram, sta se odločila, da po skoraj dvanajstih letih končata sodelovanje.

»Rada bi se mu zahvalila za ves vložen trud in čas, ki ga je namenil, da sem vsako leto napredovala in postajala najboljša igralka, kar sem lahko,« je zapisala Juvanova. Ob tem je dodala je, da nima besed, s katerimi bi lahko izrazila hvaležnost za vse, kar je naredil zanjo in ji omogočil, da je prišla do te stopnje poklicnega tenisa.

Mlada Ljubljančanka (25. novembra bo praznovala 20. rojstni dan) je še pojasnila, da bo prihodnji teden začela priprave za novo sezono. Na dosedanji športni poti se je na treh od štirih turnirjev za grand slam prebila v drugi krog, posamične lovorike pa na tekmovanjih WTA še nima.

Komentarji: