Tudi Bruce Springsteen povabil na oder Rogerja Federerja

Upokojeni teniški zvezdnik je užival tako na tribunah wimbledonskega turnirja kot tudi na koncertu slovitega glasbenika, ki se mu je pridružil ob mikrofonu.
Fotografija: Roger Federer (na fotografiji s soprogo Mirko) še naprej v Wimbledonu uživa izjemno priljubljenost. FOTO: Toby Melville/Reuters
Odpri galerijo
Roger Federer (na fotografiji s soprogo Mirko) še naprej v Wimbledonu uživa izjemno priljubljenost. FOTO: Toby Melville/Reuters

O tem, da nekdanji vodilni as teniških igrišč Roger Federer v teh londonskih dneh uživa, ni nobenega dvoma. V Wimbledonu, kjer je kar osemkrat osvojil lovoriko zmagovalca, spremlja teniško srenjo s tribune, obenem pa še naprej kot vrsto let najbolj priljubljeni akter tega cenjenega turnirja uživa v izjemnem spoštovanju navzočih. 

Obisk britanske metropole pa si je popestril tudi z ogledom razprodanega koncerta Bruca Springsteena v Hyde Parku, sloviti rocker pa ga je tako kot pred dnevi v Zürichu člani skupine Coldplay povabil na oder in tako se je upokojeni teniški zvezdnik pri eni od pesmi pridružil glasbeniku.

»Ob tem ostaja v spominu tudi Švicarjev skupni nastop z Eltonom Johnom, ko sta nekoč na koncertu skupaj prepevala enega od pevčevih hitov Good Bye Yellow Brick Road,« so zapisali v znanem švicarskem tabloidu Blick, ob tem pa dodali tudi besede Severina Lüthija, dolgoletnega Federerjevega trenerja, češ kako Roger rad in pogosto obiskuje koncerte. 

Preberite še:

Komentarji: