Boštjan Kline: Počutim se dobro in čakam na operacijo

Slovenski smučarski reprezentant Boštjan Kline, ki si je v ponedeljek zlomil nogo na treningu smuka na smučišču Sella, je utrpel zlom desne goleni.
Fotografija: Boštjan Kline je letos nastopil tudi na olimpijskih igrah v Pekingu. FOTO: Christian Hartmann/Reuters
Odpri galerijo
Boštjan Kline je letos nastopil tudi na olimpijskih igrah v Pekingu. FOTO: Christian Hartmann/Reuters

Slovenski smučarski reprezentant Boštjan Kline, ki si je v ponedeljek zlomil nogo na treningu smuka na smučišču Sella Nevea oziroma na Žlebeh, je že v domovini. Kot so danes sporočili iz Smučarske zveze Slovenije, so pri državnem prvaku v smuku in superveleslalomu ugotovili zlom desne goleni.

Po poškodbi so Klineta s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Videm, kjer so opravili zunanjo stabilizacijo noge in ga pripravili za prevoz v Slovenijo. »Včeraj je opravil pregled v ljubljanskem Kliničnem Centru pri Brinu Štabucu. Zdaj ga čaka teden dni počitka, da se mehka tkiva zacelijo, nato pa naj bi čez teden dni sledila operacija noge. Več informacij v zvezi s potekom rehabilitacije bo znanih po operaciji,« so zapisali pri SZS.

»Počutim se dobro in ne čutim preveč bolečin. Upam, da se čim prej vrnem na sneg, vendar moram najprej počakati na operacijo, po kateri bo znan potek rehabilitacije,« pa je dejal optimistični Mariborčan.

Preberite še:

Komentarji: