Predstavitvena informacija

Kaj, če bi doživeli malo drugačno Planico?

Športno dogajanje pod Poncami ima za Slovence prav posebno mesto. Letos so strastni navijači nordijskih disciplin dobili kar dva velika dogodka.
Fotografija: Spektakel na letalnici bo v Planici letos od 30. 3. do 2. 4., ko bodo na sporedu dve posamični in ena ekipna tekma. FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
Spektakel na letalnici bo v Planici letos od 30. 3. do 2. 4., ko bodo na sporedu dve posamični in ena ekipna tekma. FOTO: Depositphotos

Svetovno prvenstvo v Planici je v zadnjih letih nedvomno ena večjih športnih prireditev pri nas in tudi enkraten uvod v tradicionalni vrhunec zimske sezone – zaključek svetovnega pokala v Planici.

Finale vseh finalov … Planica bo spet pokala po šivih!

Spektakel na letalnici bo v Planici letos od 30. 3. do 2. 4., ko bodo na sporedu dve posamični in ena ekipna tekma. In glede na vrhunske rezultate, ki so jih v letošnji sezoni pripravili naši orli, nas nedvomno čaka prava športna poslastica.

Realne možnosti za mali zlati globus v poletih ima tudi Timi Zajc, ki s 120 točkami zaseda 3. mesto na trenutnem vrstnem redu poletov, pred njim sta le Stefan Kraft s 140 točkami in Halvor Eignar Granerud z 200 točkami.

Na finalu v Planici pa bodo razglasili tudi zmagovalca velikega zlatega globusa v skokih.

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

Naj vas prevzame skakalna mrzlica na vsakem koraku

In če je navdušenje na tribunah in pred televizijskimi ekrani vedno napeto in ker je navijanje za naše vrle skakalke in skakalce vedno posebno doživetje, si lahko kanček planiškega vzdušja pričaramo tudi doma. Praktično na vsakem koraku. Vse, kar potrebujete, je telefon ali kakšna druga pametna naprava.

E-igra Planica FOTO: Športna loterija
E-igra Planica FOTO: Športna loterija

Torej, ste pripravljeni na to, da bi skoke in polete v Planici letos doživeli nekoliko drugače? Skočite na spletno stran Športne loterije in se preizkusite v čisto novi športni igri Planica. Zabava je zagotovljena, z nekaj sreče pa lahko zadenete tudi nekaj evrov. Najvišji dobitek e-igre Planica je 1000 evrov, vaša naloga pri igri pa je nadvse preprosta: s klikom na skakalce odkrivate polja, in če izberete tri enake znake, ste upravičeni do nagradnega dobitka.

Zabavno navijanje skozi vse leto!

Naj bo torej navijanje v prihodnje še vedno tako zabavno tudi v družbi Športne loterije. Spremljajte šport, navijajte za svoje favorite in se pozabavajte tudi s stavnicami.

Obiščite spletno stran e-stave, kjer poleg končnega zmagovalca stavite tudi na izide posameznih dvobojev ali na primer na zmagovalce v posameznih skupinah. Stavite lahko tudi na posamezne slovenske športnike, tudi za tekmovanja v Planici.


E-igra Tačke FOTO: Športna loterija
E-igra Tačke FOTO: Športna loterija

E-igre so pravi odgovor na dolgčas

Na spletni strani e-stave.com lahko izbirate med različnimi zabavnimi e-igrami. Letošnja novost je tudi prikupna igra Tačke z največjim skupnim dobitkom 20.000 evrov. Spoznajte čarobni svet štirinožnih prijateljev in zbirajte simbole, ki vam bodo prinesli srečo in največ dobitkov.

Na spletni strani Športne loterije lahko izbirate še med številnimi e-igrami in si tako zagotovite neomejeno zabavo za vse dni v letu.


Denarna sredstva, zbrana od iger na srečo, so namenjena financiranju invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij.

Igranje iger na srečo oziroma udeležba pri stavah je dovoljena le osebam, starejšim od 18 let. Igranje iger na srečo lahko vodi v odvisnost.

Naročnik oglasne vsebine je Športna loterija, d. d.