Predstavitvena informacija

Kako umetna inteligenca vpliva na humano bančništvo?

Če iščete prostor, kjer boste lahko izvedeli več o sodobnih IT-rešitvah na področju financ in bančništva, sta konferenca in razstava Technobank pravi za vas.
Fotografija: FOTO: Technobank
Odpri galerijo
FOTO: Technobank

Vodilna IT-konferenca in razstava v regiji bosta 17. in 18. aprila 2024 v Beogradu, v hotelu Crowne Plaza, odprtje pa je predvideno v sredo, 17. aprila, ob 9. uri.

Technobank je že tradicionalno (23 let) glavno stičišče tehnologije in najboljših praks v jugovzhodni Evropi. Združuje predstavnike priznanih IKT-podjetij, ki predstavljajo svoje inovativne tehnološke rešitve in produkte, na eni strani ter predstavnike bančnega in finančnega sektorja na drugi.

Udeleženci se bodo prisostvovali različnim panelnim razpravam, študijam primerov in spoznali primere iz prakse, ki se uporabljajo na različnih trgih. Z osebno in neposredno interakcijo udeleženci konference Technobank izboljšujejo svoje izkušnje, stike in poslovne procese.

Organizator bo na konferenci Technobank omogočil dodatno raven interakcije in mreženja preko spletnega portala »reach out & connect«, ki je na voljo registriranim udeležencem. Več informacij o tej funkciji bomo objavili v prihodnjih dneh.

FOTO: Technobank
FOTO: Technobank

Če ste del bančne ali IT-panoge in želite spoznati trenutne trende digitalne transformacije bančnih tehnologij, izpolnite spletno prijavnico in se za udeležbo na konferenci prijavite na POVEZAVI.

FOTO: Technobank
FOTO: Technobank

Po besedah organizatorjev bo letos osrednji poudarek na vplivu umetne inteligence na humano bančništvo. Poleg tega bo govor o elektronskem denarju, rešitvah Soft POS, digitalizaciji bančnih procesov, avtomatizaciji pologov gotovine, naprednih sistemih zaščite, regulativi, e-poslovanju kot najhitreje rastoči panogi in drugih aktualnih temah s področja bančnih tehnologij.

Nekatera podjetja, ki bodo svoje rešitve predstavila na prihajajoči konferenci, so: Payten, NCR, Printec, Algotech, Temenos, Muehlbauer, Backbase, Nexi, Halcom in številna druga.

Preliminarni seznam sodelujočih podjetij si lahko ogledate TUKAJ.

Kratek video z lanske konference:

ASIT, organizator Technobanka, organizira tudi druge konference z večdesetletno tradicijo na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij (IKT), in sicer Infotech in Smart eGovernment. »Vse tri konference, ki jih organiziramo, imajo jasen poudarek na izboljšanju poslovanja v različnih sektorjih, skozi sodobne IT-rešitve,« poudarjajo organizatorji.

FOTO: Technobank
FOTO: Technobank


Naročnik oglasnega sporočila je ASIT