Predstavitvena informacija

Za vlaganje v vsak sončni modul Moje elektrarne 45 evrov obresti letno

Moja elektrarna se je udeležila pomembne trajnostne kampanje Kapitalski trgi, sončne module pa lahko zakupite na povezavi spodaj.
Fotografija: Omogočamo vlaganje prostih finančnih sredstev fizičnih oseb v zeleno prihodnost. FOTO: Moja elektrarna
Odpri galerijo
Omogočamo vlaganje prostih finančnih sredstev fizičnih oseb v zeleno prihodnost. FOTO: Moja elektrarna

Spoštovane vlagateljice, spoštovani vlagatelji,

omenjena kampanja, h kateri je Moja elektrarna d. o. o.  kot družba, ki že deseto leto odgovorno vlaga v zeleno prihodnost, z veseljem pristopila, je potekala od marca in je nosila pomenljivi naslov Investiranje v trajnostni razvoj in financiranje odgovornega lastništva.

Do teme omenjene trajnostne kampanje kot podjetje, ki ima veliko podporo vlagateljev v naše sončne elektrarne iz vse Slovenije, teh je že več kot 1500, in obenem kot hčerinska družba enega večjih akterjev na področju čiste električne energije v Evropi, skupine PV-Invest, čutimo veliko odgovornost.

Svoje poslanstvo, pospeševanje zelenega prehoda, uresničujemo z integriranjem obstoječih in postavljanjem lastnih sončnih elektrarn ter z vključevanjem fizičnih oseb, naših vlagateljev, v ta proces.

V teh desetih letih je Moja elektrarna namreč zgradila za Slovenijo izviren sistem vlaganja prebivalstva v sončne elektrarne, na podlagi katerega ste vlagatelji za svoj prispevek k zeleni prihodnosti nagrajeni s triodstotnimi obrestmi.

Kakšni so energetski, okoljski in finančni učinki, si lahko ogledate v spodnji preglednici. Obdobje izračuna je deset let.

Energetski, okoljski in finančni učinki vlaganja v zeleno energijo za fizične osebe prek sončnih modulov Moje elektrarne v desetih letih.
Energetski, okoljski in finančni učinki vlaganja v zeleno energijo za fizične osebe prek sončnih modulov Moje elektrarne v desetih letih.

V kapitalskem pogledu je Moja elektrarna hčerinsko podjetje družbe PV-Invest iz sosednje Avstrije, katere večinski lastnik je kapitalski sklad iz Lihtenštajna.

PV-Invest je ena vodilnih skupin s področja fotovoltaike v Evropi in je prepoznavna po svojih preudarnih vlaganjih v zeleni prehod. Prisotna je v desetih državah, kjer ima postavljenih 90 elektrarn s 60 megavati skupne moči, ki letno proizvedejo 85.000 megavatnih ur elektrike in s tem zmanjšajo izpuste ogljikovega dioksida za 37.000 ton.

Glede na velikost Slovenije stoji nadpovprečen delež teh sončnih elektrarn pri nas, kar 30, ki so do zdaj s svojimi 13 MW skupne moči in proizvodnjo zelene elektrike v višini 120.000 MWh skupno zmanjšale izpuste ogljikovega dioksida za 77.000 ton.

Proizvodnja zelene elektrike pa seveda obenem pomeni tudi energetsko neodvisnost, ki je v zadnjem obdobju zaradi spremenjenih razmer na energetskem in kapitalskem prizorišču dodatno postala ena pomembnejših tem razvoja in celo obstoja.

Moja elektrarna se zahvaljuje obstoječim in prihodnjim vlagateljem za navedene izstopajoče prispevke k neodvisnosti od tujih energentov in k ohranjanju okolja, ki smo ga dosegli z oddajo že več kot 50.000 sončnih modulov v zakup.

Vabljeni, da se odločite za nove naložbe svojih presežnih finančnih sredstev, trenutno je na voljo zakup sončnih modulov v aktualni sončni elektrarni v Postojni, ki si jo lahko ogledate s klikom na gumb »galerija« na sliki na vrhu članka.

Vrednost zakupa posameznega sončnega modula znaša 1500 evrov, obresti pa so 3-odstotne. Celoten proces zakupa je v preprostih 3 korakih naveden spodaj.

     
     

   
   
 

V imenu prihodnjih generacij se vam zahvaljujemo za sodelovanje!


Naročnik oglasne vsebine je Moja elektrarna d.o.o.