TV namig: Zločin se izplača, Naravni parki Slovenije, Dan najlepših sanj ...

Na TVS vas čaka komična kriminalka z Jennifer Aniston, dokumentarna serija Naravni parki Slovenije vas bo popeljala v Kočevski pragozd, na Pop TV pa se vrača oddaja Dan najlepših sanj. 
Fotografija: Zločin se izplača (Life of Crime) Foto Tvs
Odpri galerijo
Zločin se izplača (Life of Crime) Foto Tvs

Sobota, 22. septembra


Zločin se izplača: TV SLO 1 ob 20.05

Vikendova ocena: 3


Life of Crime. ZDA, 2013. Režija: Daniel Schechter. Igrajo: Jennifer Aniston, Tim Robbins, Isla Fisher, John Hawkes, Yasiin Bey. Komična kriminalka. 98 minut.
Film, ki smo ga v kinu lahko gledali pod prevodom Kdo mi ugrabi ženo, je posnet po literarni predlogi Elmorja Leonarda in čeprav ne gre za enega vrhuncev, vseeno postreže z dovolj spretno igralsko zasedbo, dovolj preobratov in humorja, da prinaša čisto spodobno filmsko zabavo.
Ko Louis (John Hawkes) in Ordell (Yasiin Bey) ugrabita Mickey (Jennifer Aniston), ženo bogatega nepremičninarja Franka Dawsona (Tim Robbins), upata na hiter zaslužek. A kaj ko Frank, ki uživa s svojo ljubico (Isla Fisher), ne namerava plačati odkupnine.
 

Naravni parki Slovenije: TV SLO 1 ob 17.20 (Premiera)


Kočevski pragozd. Slovenija, 2018. 1/4. Avtorica: Aleša Valič. Dokumentarna serija.
Prva oddaja nove sezone odkriva utrip pragozdnega ekosistema v bukovo-jelovih pragozdnih rezervatih na Kočevskem. Vitalna drevesa, pragozdni orjaki, nežne mladice in trohneča debla na globokih pragozdnih tleh, glive, voda in svetloba ustvarjajo življenjski prostor za žuželke, ptice, divjad, medveda. Rodovitnost pragozda je osupljiv preplet številnih procesov.


Dan najlepših sanj: Pop TV ob 20.00


Danj najlepših sanj Foto Press
Danj najlepših sanj Foto Press


Slovenija, 2018. Vodi: Peter Poles. Razvedrilna oddaja.
Za izpolnitev želje 61-letni Marici je v oddajo pisal kar njen nekdanji mož. Neobičajno, a neobičajna je tudi Maričina želja! Oglejte si, kakšen orjak jo je pričakal pred studiem. Peter se je odpravil v Makedonijo, da bi poiskal Vinka, ki je nekoč živel v vasi Dolič. Prebivalci Doliča so izjemno povezani in Vinka pogrešajo že 27 let. 21-letna Ana Marija pa je velika oboževalka narodno-zabavne glasbe, njeni idoli so Modrijani ...

Komentarji: