TV namiga: Hulk in Lovec ubijalec

Na Planet TV vas čaka superjunaška klasika, na HBO pa premiera akcijskega trilerja.

Objavljeno
14. julij 2019 01.00
Posodobljeno
14. julij 2019 01.00
Hulk Foto Press

Nedelja, 14. julija

 

Hulk: Planet TV ob 20.00

Vikendova ocena: 4 (od 5)

Hulk. ZDA, 2003. Režija: Ang Lee. Igrajo: Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas. ZF-akcijski film. 138 min.
Znanstveniku Bruceu Bannerju (Eric Bana) se ponesreči zahteven poskus z gensko tehnologijo in izpostavljen je smrtonosnemu sevanju. A Bruce nesrečo nekako preživi in se nenadoma počuti bolj zdravega, predvsem pa močnejšega kot kdaj prej. Toda od tedaj se vsakič, ko se v njem prebudi bes, spremeni v najmočnejše bitje na svetu, velikanskega superjunaka Hulka.
Ustvarjalcem film je uspelo nekaj, kar ne velja vedno za filme o superjunakih, in sicer, da se gledalec poistoveti z glavnim junakom. In čeprav je svet superjukov od leta 2003 do danes dobil mnogo novih likov, vas Hulk ob (vnovičnem) ogledu ne bo razočaral. 
 

Lovec ubijalec: HBO 20.00

Vikendova ocena: 4 (od 5)


Hunter Killer. ZDA, 2018. Režija: Donovan Marsh. Igrajo: Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Linda Cardellini, Toby Stephens. Akcijski triler. 121 min.
Globoko v Arktičnem oceanu kapitan ameriške nuklearne podmornice Joe Glass dobi informacijo, da je prišlo do ruskega državnega udara. Ruskega predsednika je namreč ugrabila skupina odpadnikov. Kapitan Glass mora s svojo posadko in s pomočjo vojaškega poveljništva sestaviti elitno skupino tjulnjev.