TV namiga: Hulk in Lovec ubijalec

Na Planet TV vas čaka superjunaška klasika, na HBO pa premiera akcijskega trilerja.
Fotografija: Hulk Foto Press
Odpri galerijo
Hulk Foto Press

Nedelja, 14. julija

 

Hulk: Planet TV ob 20.00

Vikendova ocena: 4 (od 5)

Hulk. ZDA, 2003. Režija: Ang Lee. Igrajo: Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas. ZF-akcijski film. 138 min.
Znanstveniku Bruceu Bannerju (Eric Bana) se ponesreči zahteven poskus z gensko tehnologijo in izpostavljen je smrtonosnemu sevanju. A Bruce nesrečo nekako preživi in se nenadoma počuti bolj zdravega, predvsem pa močnejšega kot kdaj prej. Toda od tedaj se vsakič, ko se v njem prebudi bes, spremeni v najmočnejše bitje na svetu, velikanskega superjunaka Hulka.
Ustvarjalcem film je uspelo nekaj, kar ne velja vedno za filme o superjunakih, in sicer, da se gledalec poistoveti z glavnim junakom. In čeprav je svet superjukov od leta 2003 do danes dobil mnogo novih likov, vas Hulk ob (vnovičnem) ogledu ne bo razočaral. 
 

Lovec ubijalec: HBO 20.00

Vikendova ocena: 4 (od 5)


Hunter Killer. ZDA, 2018. Režija: Donovan Marsh. Igrajo: Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Linda Cardellini, Toby Stephens. Akcijski triler. 121 min.
Globoko v Arktičnem oceanu kapitan ameriške nuklearne podmornice Joe Glass dobi informacijo, da je prišlo do ruskega državnega udara. Ruskega predsednika je namreč ugrabila skupina odpadnikov. Kapitan Glass mora s svojo posadko in s pomočjo vojaškega poveljništva sestaviti elitno skupino tjulnjev.

Komentarji: