Predstavitvena informacija

Hoteli LifeClass prenovili največjo ozelenjeno plažo v Portorožu

Plaža Meduza v središču Portoroža se razprostira na površini skoraj 10.000 m² in velja za eno najbolj zelenih plaž pri nas.
Fotografija: FOTO: LifeClass
Odpri galerijo
FOTO: LifeClass

Gre za obalni pas pred Hoteli Riviera, Slovenija in Grand Hotel Portorož v središču istoimenskega letovišča, ki ga upravlja družba Istrabenz Turizem, d. d. V Hotelih LifeClass Portorož, kjer že vrsto let skrbijo za njeno urejenost, so letos poskrbeli za korenito prenovo. O lepotah plaže Meduza so se številni gledalci oddaje Dobro jutro prepričali tudi sami, saj je ekipa RTV Slovenije zadnji dve oddaji posnela prav na njenem pomolu.
 

Zasebnost po naročilu

Poleg dveh pomolov z romantičnimi belimi zavesami, ki si ju lahko najamete za brezskrbno poležavanje nad morsko gladino, so v Hotelih LifeClass letos postavili še nove plažne paviljone, s katerimi omogočajo zasebnost in spodbujajo varno medosebno razdaljo tudi na oddihu. Za doplačilo si lahko, na primer, najamete paviljonček v naravni senci borovcev, ki vas bo zaščitil pred vročim soncem in nudil dodatno udobje. Na voljo imajo tudi pestro ponudbo orientalskih masaž, ki si jih lahko privoščite kar na plaži!

FOTO: LifeClass
FOTO: LifeClass

 

Pri prenovi so ohranili naravno senco

Redno vzdrževanje plaže, obplažnih površin, varovanje okolja in vsakoletno čiščenje morskega dna s pomočjo potapljačev Nemo Divers so dolgoletna zaveza družbe Istrabenz Turizem, d. d., lokalni skupnosti. Projekt letošnje obnove petzvezdične plaže Meduza je zajemal: postavitev 8 aluminijastih paviljonov za pare, 5 velikih paviljonov za družine, na novo položeno zimzeleno travno rušo, ureditev novega namakalnega sistema (nadzemno in podzemno), zasaditev dodatnih dišavnic in okrasnega rastlinja, gradnjo nove kamnite ograje in 6 elegantnih tušev na prostem ter postavitev lične kamnite ograje. 
 

Pester animacijski program in kulinarika

Goste na plažo Meduza poleg lepega ambienta privabi tudi pester animacijski program. Brezplačne delavnice v senci Mini Kluba so dobrodošla popestritev na oddihu z otrok, ob večerih pa lahko zaplešete ob glasbi v živo. Ponudbo dopolnjujejo kulinarične specialitete, jedi z žara, domače testenine in osvežilni koktajli, s katerimi vam postrežejo v Restavraciji Meduza. Oddih v Portorožu je vsekakor dobra izbira, izkoristite lahko tudi turistične vavčerje

Več informacij na: www.lifeclass.net, booking@lifeclass.net, 05 692 9001