Predstavitvena informacija

S Kompasom v Dubaj po uresničitev svojih sanj

Turistična agencija Kompas vabi v objem beduinskega gostoljubja in nepozabnega sončnega zahoda v pomirjajoči tišini puščave.
Fotografija: Dubaj Marina FOTO: Kompas d. d.
Odpri galerijo
Dubaj Marina FOTO: Kompas d. d.

Dubaj je tradicionalna arabska monarhija, eden izmed sedmih arabskih emiratov, ki s svojo bleščečo podobo in skrivnostno drugačnostjo vabi, da ga obiščemo.

Dubaj FOTO: Kompas d. d.
Dubaj FOTO: Kompas d. d.

Očarajo najsodobnejši dosežki moderne arhitekture, ki rahločutno povezujejo moderno urbano in tradicionalno puščavsko. Fantazijska arhitektura in elegantna nakupovalna središča se spogledujejo s peščenimi plažami, turkizno modrim morjem in skrivnostno spokojnostjo narave. Na kozmopolitski tržnici se prepletajo ljudje in dragocenosti z vsega sveta.

V Dubaj s Kompasom letimo direktno iz Ljubljane z odličnim prevoznikom FLY DUBAI v petek, 24. 9., na prvem, inavguracijskem letu, ki bo zagotovo nekaj posebnega, in potem od oktobra naprej vsak mesec. Oktobrske počitnice pa lahko preživite v kombinaciji s počitnicami v Ras Al Khaimahu.

Kompasovi potniki so nastanjeni v odličnem hotelu 4* v središču Dubaja, v program so vključeni vodeni ogled Dubaja, kopanje na plaži La Mer in doživetja številnih presežkov. Posebej je treba omeniti, da letalski prevoz vključuje topli obrok, vključeni sta tudi vstopnina na Expo Dubai (od oktobra) in zdravstveno zavarovanje Covid za čas bivanja na destinaciji.


 

Zanzibar – vaš potni list do raja

Odhod: 23. 10. 2021
Toplo morje, sonce, kokosove palme, vsakodnevni nasmehi - in obiskovalec kaj kmalu potone v preprosto in mirno življenje v stilu »hakuna matata« ali življenje »brez skrbi« na otoku začimb in rajskih plaž.
Zanzibar FOTO: Kompas d. d.
Zanzibar FOTO: Kompas d. d.

 

Kreta in Rodos – kjer se poletje konča pozneje

Odhod: vsak teden iz Ljubljane
Na grških otokih je vedno čarobno, septembra in oktobra še prav posebej. Sonce je še vedno radodarno s svojo toplino, morje prav tako, saj jesen tja prihaja pozneje.
Kreta FOTO: Kompas d. d.
Kreta FOTO: Kompas d. d.

 

Madeira – nasmeh večne pomladi

Odhod: 24. 10. 2021
Slika, kot bi jo ustvarili bogovi! Širni Atlantik, bujno rastlinje, visoke gore, zelene doline in slikoviti slapovi: to je portugalska Madeira. V miru in spokojnosti med bogato vegetacijo plavajočega »vrta Atlantika« lahko za trenutek znova najdete svoj raj.
Madeira FOTO: Kompas d. d.
Madeira FOTO: Kompas d. d.

 

Tenerife – otok pomladnega sonca

Odhod: 24. 10. 2021
Turistična naselja na južnem in severnem delu ponujajo nastanitev v modernih hotelih visoke kakovosti. Na drugi strani pa v notranjosti otoka naletimo na osamljene vasi visoko v hribih, z odličnimi restavracijami, kjer je ponudba domačih specialitet izredna.
 

Hurgada – Naharuk said ali Tvoj dan naj bo srečen.

Odhod: vsako soboto
Hurgada je idealen kraj za dopustovanje za družine, surferje in golfiste, pa tudi za vse, ki si želite odkriti prečudovit podvodni svet, poln barvnih koral in eksotičnih rib. Sončni zahodi in spogledovanje z zvezdnatim nebom bodo poskrbeli za nepozabna puščavska doživetja …
 

Naročnik oglasne vsebine Kompas d. d.
www.kompas.si