Kdo bi verjel – J.Lo praznuje 50 let

Jennifer Lopez velja za eno najbolj vplivnih glasbenic s španskimi koreninami.
Fotografija: Jennifer Lopez praznuje 50. rojstni dan. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Jennifer Lopez praznuje 50. rojstni dan. FOTO: Reuters

Pevka in igralka Jennifer Lopez praznuje 50. rojstni dan. Glede na njen videz bi ji marsikdo sicer zlahka prisodil kakšnih 20 let manj.

Latinska zvezdnica, plesalka, mama dveh otrok, tudi modna ikona, nekoč »Jenny from the block«, je na sceno prvič stopila v 90. letih prejšnjega stoletja kot plesalka v humoristični seriji In Living Color.

Lopezova velja za eno najbolj vplivnih glasbenic s španskimi koreninami, ki je svojo slavo in prepoznavnost dobro izkoristila za uspešne poslovne poteze, iz svojega imena (oziroma kratice J.Lo) pa zgradila prepoznavno blagovno znamko. Prodala je več kot 25 milijonov albumov.

Jennifer Lopez med nastopom na letošnjih grammyjih. FOTO: Robyn Beck/AFP
Jennifer Lopez med nastopom na letošnjih grammyjih. FOTO: Robyn Beck/AFP


Lopezova se je dolga leta trudila, da bi se utrdila tudi kot filmska igralka, ne »le« kot glasbenica. Ena njenih najbolj prepoznavnih filmskih vlog je bila Selena v biografskem filmu iz leta 1997, za katero je prejela nagrado ALMA kot izstopajoča igralka.

Kasneje si je igralsko kariero gradila predvsem v romantičnih komedijah, kot so Načrtovalka porok, Zgodilo se je na Manhattnu in Tašča, da te kap.  

Glede na njeno energijo, odlično telesno pripravljenost (ki jo zelo rada izkazuje tudi na družbenih omrežjih) in prepoznavno ime, nič ne kaže na to, da bi abrahamovka nameravala končati svojo kariero in se umakniti izpod medijskih luči.

Komentarji: