Kdo bo pospremil Meghan do oltarja?

Thomas Markle je v sredo, le štiri dni pred poroko svoje hčerke Meghan Markle z britanskim princem Harryjem, razkril, da je prestal operacijo srca in je v bolnišnici.
Fotografija: Meghan preživlja težke trenutke, so pred dnevi sporočili iz Kensingtonske palače. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Meghan preživlja težke trenutke, so pred dnevi sporočili iz Kensingtonske palače. FOTO: Reuters

Oče kraljevske neveste, ki bi jo moral pospremiti pred oltar, je za ameriški tabloid TMZ razkril, da se po operaciji, ki je potekala v sredo zjutraj, počuti dobro in da so mu zdravniki po srčnem napadu prejšnji teden med operacijo vstavili tri žilne opornice in da ostaja v bolnišnici.




Thomas Markle je poudaril, da si je zelo želel biti na hčerkini poroki. Po srčnem napadu prejšnji teden je zapustil bolnišnico, da bi lahko odšel v London, a je nato zaradi bolečin v prsih ponovno pristal v bolnišnici. »Sovražim to, da bom zamudil enega največjih trenutkov v zgodovini in ne bom hčerke popeljal pred oltar. Seveda bi jo popeljal pred oltar. To je zgodovinski trenutek. Rad bi bil del zgodovine,« je zatrdil 73-letnik. Za srčni napad krivi svojega sina Thomasa mlajšega in njegovo javno pismo princu Harryju, ki ga je opozoril, naj se raje ne poroči z Meghan.

Thomas Markle je ponovno v bolnišnici.
Thomas Markle je ponovno v bolnišnici.


Drama tik pred poroko, ki se je začela pred dnevi z novico, da očeta zaročenke princa Harryja ne bo na poroko v London, pa se ne konča tukaj. Ponovno se je oglasila Meghanina polsestra Samantha in zanikala, da je Kensingtonska palača pomagala njunemu očetu. Samantha trdi, da je Thomas Markle sam in razburjen v bolnišnici ter da mu je morala nakazati denar. Kensingtonska palača mu ni priskočila na pomoč: »Če bi bilo to res, bi živel doma. Imel bi varovanje. Imam račune, ki potrjujejo, da sem očetu dvakrat poslala denar, ker ga je potreboval. Nujno potrebuje pomoč. Zelo me skrbi zanj. Povsem je prepuščen samemu sebi.«



Samantha je za The Sun povedala še, da Kensingtonska palača očetu ni ponudila leta v London ali mu sporočila podrobnosti, kam bi moral iti. »Meghan ni stopila v stik z njim vse od srčnega napada. Ne vem, zakaj, a ne krivim nje.«

Doria Ragland, nevestina mati, je medtem že prispela v London.
Doria Ragland, nevestina mati, je medtem že prispela v London.


Samantha, ki je zaradi multiple skleroze prikovana na voziček, je tik pred poroko (na katero ni bila povabljena) tudi sama končala v bolnišnici z zlomljenim gležnjem, potem ko je bila vpletena v prometno nesrečo. Njen partner trdi, da sta se na Floridi z avtomobilom umikala fotografu, ki je zapeljal pred njiju, in se zaletela v betonsko ograjo.

Celotna zgodba okoli družine Meghan Markle se v dneh pred poroko spreminja v pravo PR-katastrofo za britansko kraljevo družino, že ugotavljajo nekateri mediji na Otoku.
 

Kdo bo torej Meghan pospremil do oltarja?


Britanski mediji ugibajo, da bo Marklovo najverjetneje do oltarja pospremila njena mama Doria Ragland. Kot je že znano, bo Doria svojo hči spremljala v avtomobilu do gradu Windsor, zato predvidevajo, da je najbolj očitna izbira tudi za spremstvo do oltarja.

Druga najverjetnejša opcija po ugibanju nekaterih je, da se bo Meghan do oltarja sprehodila kar sama. Ena od možnosti je tudi princ William, ki bo poročna priča njenega bodočega moža. Od vseh članov kraljeve družine, poleg Harryja seveda, je Meghan z njim preživela največ časa.

Po ugibanjih nekaterih bi Meghan do oltarja lahko pospremil tudi Harryjev oče princ Charles, ki na poroki nima nobene posebne zadolžitve.

Komentarji: