Očitno je humor zelo erotična stvar

Fatalni moški enainštiridesetletne zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian.
Fotografija: Igral je glavno vlogo v avtobiografskem filmu Kralj Staten Islanda. FOTO: promocijsko gradivo
Odpri galerijo
Igral je glavno vlogo v avtobiografskem filmu Kralj Staten Islanda. FOTO: promocijsko gradivo

Osemindvajsetletni ameriški komik in igralec Pete Davidson na prvi pogled ni fatalni moški, a očitno ima poseben šarm, saj se vanj kot po tekočem traku zaljubljajo pevke, igralke in manekenke. Trenutno je v zvezi z enainštiridesetletno zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kardashian.

Prav zato, ker naj bi bila zvezdnica spet srečno zaljubljena, po družabnih omrežjih z njo že obračunava raper Kanye West, ki je še vedno njen mož in ima z njo štiri otroke, a uradno že nekaj časa nista več skupaj. Zabavni Davidson je bil pred Kim Kardashian v ljubezenskih zvezah z igralko Phoebe Dynevor, ki smo jo lahko gledali v TV-seriji Bridgerton, manekenko Kaio Gerber, hčerjo Cindy Crawford. Tu sta tudi pevka Ariana Grande, s katero je bil celo zaročen, in dve desetletji starejša angleška igralka Kate Beckinsale. Očitno je humor zelo erotična stvar.

image_alt
Kim Kardashian vložila zahtevo za ločitev

Pete Davidson je imel zapleteno otroštvo. Ko je bil star sedem let, je 11. septembra v napadu na dvojčka umrl njegov oče, poklicni gasilec. Takrat je doživel velik šok in je za nekaj časa prekinil šolanje. Večkrat je hotel narediti samomor, še zdaj se spopada z bipolarno motnjo, ki jo premaguje s pretiranim kajenjem marihuane. Ima tudi avtoimunsko crohnovo bolezen, ki se je menda prav zaradi uporabe konoplje stabilizirala.

Iz mamine hiše h Kim

Kot komik je že pri šestnajstih letih nastopal po newyorških klubih, pri dvajsetih pa je postal član ekipe legendarnega televizijskega komičnega šova Saturday Night Live. Ko je bila Kim Kardashian gostja v šovu, je med njima preskočila iskrica. Bogata zvezdnica je zaradi njega spremenila navade. Zdaj jo je mogoče opaziti na nič kaj mondenih mestih – z novim fantom namreč uživa v picerijah, skupaj zahajata v kino, na krofe ...

Davidson je napisal scenarij in igral glavno vlogo v avtobiografskem filmu Kralj Staten Islanda, ki ga je režiral Judd Apatow. Rad prizna, da je še pred kratkim živel v mamini hiši na Staten Islandu. Z rodnim krajem je tesno povezan, o čemer priča tudi dejstvo, da je pred kratkim z igralskim kolegom Colinom Jostom za 300.000 evrov kupil odslužen trajekt, ki je nekoč vozil z Manhattna na Staten Island. V njem nameravata odpreti bar in klub za standup komike.

Preberite še:

Komentarji: