Predstavitvena informacija

Je vaša denarnica prevelika za izletniški nahrbtnik?

Narava vas že kliče na vse konce Slovenije. Prihajajo topli dnevi, ki bodo idealni za izlete.
Fotografija: Vsi nahrbtniki in torbice so nabito polni, da včasih ni več mesta za nogavice, kaj šele za žensko denarnico, ki je skoraj tako velika kot majhna torbica. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Vsi nahrbtniki in torbice so nabito polni, da včasih ni več mesta za nogavice, kaj šele za žensko denarnico, ki je skoraj tako velika kot majhna torbica. FOTO: Getty Images

Srce se vam bo prepojilo s toplino, sončni žarki vam bodo pogreli telo, le redka stvar bi vam lahko povzročila vrtoglavice.
 
Po navadi pa skoraj vedno zmanjkuje prostora, ko se kam odpravljate. Vsi nahrbtniki in torbice so nabito polni, da včasih ni več mesta za nogavice, kaj šele za žensko denarnico, ki je skoraj tako velika kot majhna torbica. Zakaj? Ker imamo v denarnici običajno več kartic za različne namene. V resnici bi lahko imeli le eno.

Debetna kartica Mastercard je malenkost, ki naredi vsak dan neprecenljiv. V eni obliki ponuja vse, kar sodobni potrošnik potrebuje, njena vsestranskost pa omogoča nakupovanje kjerkoli in kadarkoli.
 

Na izlet popolnoma brez skrbi.


Majhno denarnico lahko pospravite v vsako torbo ali nahrbtnik in ne zasede veliko prostora. Predstavljajte si, da ko odprete denarnico, ni treba razmišljati in računati, katero kartico boste uporabili za plačilo. Predstavljajte si, da imate samo eno kartico za popolnoma vse.

To vam omogoča debetna kartica Mastercard, saj so v eni kartici združene vse funkcije, ki jih potrebuje sodobni kupec. Poskrbi za varnost in zaščito, upravljate lahko vsakodnevna plačila, nakupujete prek spleta in jo brezskrbno uporabljate na vseh napravah in vseh kanalih – pa če to obsega nakupovanje prek spleta, POS-terminalov, v tujini in doma. Z eno kartico, ki je tako vsestranska, lahko v enem dnevu opravite nakup na spletni strani in plačate nakup v fizični trgovini.

FOTO: Mastercard
FOTO: Mastercard


Z njo lahko potujete v tujino, ker omogoča plačevanje na več kot 50 milijonih plačilnih mestih po vsem svetu. Modna ikona in stilistka Tjaša Kokalj Jerala je zvesta uporabnica debetne kartice Mastercard. Navdušena je nad njenimi funkcijami, ki ji ponujajo vse, kar potrebuje. Zelo ji je všeč, da si njeno uporabo lahko še bolj poenostavi, ker jo preprosto naloži v svojo mobilno napravo. S tem vam vzame zelo malo prostora in prav tako zagotovi maksimalno zaščito z Mastercard Zero Liability, ki vas ščiti pred nepooblaščeno uporabo kartice, kar je še bolj pomembno na potovanjih. Tudi v digitalni obliki ponuja enake ugodnosti.

Debetna kartica Mastercard je super tudi zato, ker nudi takojšen pregled nad finančno porabo in stanjem na vašem računu.

Večina se na izlet odpravlja z avtom, zato iščejo parkirišča, ki so že skoraj vsa plačljiva. Veliko parkomatov še vedno sprejema le kovance ali omogoča plačevanje s kartico. Vsi pa vemo, da ko kovance potrebujete, jih ni na vidiku. Z debetno kartico Mastercard se izognete tej težavi. Čisto preprosto jo lahko uporabite za popolnoma vse. Z njo lahko plačujete tudi mesečne račune, plačujete prek transakcijskega računa in ste vedno na tekočem z vašim finančnim stanjem.Debetna kartica Mastercard poskrbi, da bodo vaša vsakodnevna doživetja kjerkoli in kadarkoli brezskrbna in neprecenljiva. Nekaj, kar še posebej potrebujemo, da resnično uživamo na izletih.
 

Naročnik oglasne vsebine je Mastercard