Predstavitvena informacija

Portal za ženske, ki slavijo življenje

Portal Mična slavi življenje in vam lepša proste trenutke, ki si jih vzamete za brskanje po spletu.
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

V uredništvu Mične slavimo življenje in to naravnanost želimo predati tudi vam, bralcem, da dobite navdih za prijaznejše preživljanje prostega časa ter spodbudo k zdravemu življenjskemu slogu. S pestrimi vsebinami vam svetujemo na področjih mode, lepote in življenjskega sloga.

Naj vas navdihnemo

Pri nas ni prostora za črnogledost, kar pa ne pomeni, da ne opozarjamo na težave. Naše kolumnistke Ula Furlan, Mateja Florjančič, Manca Čampa Pavlin, Katarina M. Bajt in Gordana Sredojević z vsako kolumno znova navdihnejo prijateljice, partnerke, mame, hčerke, kolegice. Ženske! Njihove zapise boste našli v rubriki Zate

Kukanje v zasebnost zvezdnikov potešimo v rubriki Znani in uspešni, v rubriki Horoskop pa redno skrbimo za obveščanje o tem, kaj se dogaja s planeti in zvezdami. 

Ker so odnosi ena ključnih stvari v življenju, jim tudi me posvečamo veliko pozornosti. Naši zapisi vas bodo spodbudili k zaupanju vase, ki je ključ do zdravih medosebnih odnosov. 

V rubrikah Lepota in Moda pa poskrbimo, da ste na tekočem z zadnjimi trendi in novostmi, ki jih lahko tudi same vnesete v svoj vsakdan. 

Prisrčno vas vabimo, da kliknete na Mično in nas obiščete!