Predstavitvena informacija

Prihaja božič! Še iščete ideje za darila?

Dnevi so postali krajši, temperature nižje; prišla je zima in z njo december. Praznična sezona se je začela, še preden ste se tega zavedeli. Izognite se stresu med prazniki in pravočasno začnite božično nakupovanje. Tukaj ponujamo nekaj lepih idej za popolno božično darilo za moške in ženske.
Fotografija: Foto: Internet
Odpri galerijo
Foto: Internet

Darila za moške
Tudi najbolj »kul« moški se želi včasih razvajati. Najboljša darila za moške so tista, s katerimi jim pokažemo, da so videti dobro. Imajo čudovito brado ali brke? Podarite jim eleganten set za negovanje. Ali imajo raje popolnoma obrito brado? Podarite jim komplet za britje, brivnik ali lepo kolonjsko vodico. Tudi oni skrbijo za svoj videz!

Na trgu je seveda moč dobiti razkošne kozmetične sete za moške. Podarite svojemu bratu nekaj izdelkov za oblikovanje las in dedku klasično kolonjsko vodico. Presenetite bratrance z moškimi parfumi, ki privlačijo ženske, ali z izdelki za nego kože s prijetnim vonjem. Podarite moškim v vašem življenju le najboljše, saj si zaslužijo to in nič manj.

Darila za ženske
Božič je odličen čas v letu, ko ženskam, ki jih imate v življenju, lahko pokažete, koliko vam pomenijo. Ženske se želijo počutiti čudovite in oboževane, zato poskrbite, da se tudi bodo. Najboljša božična darila za ženske vključujejo sete ličil in dišave. Izberite profesionalni set čopičev ali pa kupite svoji ženi luksuzno šminko ali parfum.

Na trgu najdemo tudi bogato izbiro znanih blagovnih znamk parfumov, ki omogočijo, da svoji najdražji podarite razkošne izdelke za nego z njenim najljubšim vonjem. Svoji nečakinji lahko kupite darilni set z različnimi mini parfumi, med katerimi si bo izbrala najljubšega. Zaposleni mami podarite sprostitveni paket in hčerki poseben darilni paket za kopel.

Cenjeno darilo je tudi kakovostna napravica za odstranjevanje dlak. Najboljšo prijateljico razveselite z dišečo svečo, kozmetičnim setom ali nekaj čudovitimi izdelki za nego las; svojo babico pa presenetite s posebnimi negovalnimi kremami in lepimi vonjavami.

Darila za vsakogar

Foto: Internet
Foto: Internet


Nekateri izdelki pa so primerni za moške in ženske. Eden takih je Calvin Klein CK One. Ta toaletna vodica je narejena za mladostne in edinstvene osebe, ki si ustvarjajo svojo lastno identiteto. Vonji svežih agrumov z mandarino, papajo in limono skupaj s srčnimi notami vrtnic, lilije in jasmina ter mošusom, cedro in jantarjem naredijo ta vsakdanji parfum popoln za mlade ali mlade po duši.


Božično nakupovanje bo zdaj za vas kot sprehod po parku! Začnite ga pravočasno in poiščite darila za vse, ki jih imate radi.