Predstavitvena informacija

Slastni pajki, ki bodo poskrbeli za razigrano popoldne

V teh hladnih dneh, ko so se otroške vragolije preselile v notranjost domov in se zdi, kot da nas obdaja plašč skrbi, pogosto zmanjka idej za popestritev prostega časa z otroki.

Med šolskimi počitnicami imamo odlično priložnost, da čas z najmlajšimi preživimo ob pestrih aktivnostih, kot so peka kostanja, ogled najljubših družinskih filmov in igra. Bliža se tudi najstrašnejši večer v letu, zato je zdaj pravi čas, da z najmlajšimi zaplešete čarovniški ples, izrezljate buče in se oblečete v strašljive kostume. Za noč čarovnic okrasite dom z jesenskimi dekoracijami in priredite slavnostno zabavo za svoje otroke, ki bodo zagotovo veseli slastnih prigrizkov z okusnimi namazi Rio Mare Paté po receptu Ane Žontar Kristanc, priljubljene kuharice in mame dveh sinov. Odlična ideja za skupno ustvarjanje, ki bo poskrbela, da bo noč čarovnic zares nepozabna!

Kako se je ob pripravi slastnih prigrizkov zabavala Anina čarovniška druščina, si oglejte v spodnjem videu:


 

Zabava za vso družino

Ana je prava strokovnjakinja za jedi, ki jih lahko pripravljajo tudi najmlajši, zato je za čarovniško zabavo v družinskem krogu pripravila okusne pajke, ki so popolnoma preprosti za pripravo. Pajke lahko pripravite tako za prigrizek kot za strašljiv uvod v čarovniško večerjo, lahko pa na mizo postavite le posamezne sestavine in poskrbite za zabavo vse družine. 

Priprava je popolnoma preprosta, saj potrebujete le:
-    bobi palčke,
-    okrogle krekerje,
-    poljuben namaz Rio Mare Paté
-    zrna popra. 

Bobi palčke narežete na poljubno dolžino, nato na kreker namažete odličen Rio Mare Paté in nanj položite bobi palčke, ki predstavljajo pajkove noge. Čez to položite še en kreker, z namazom nanj naredite dve piki in nanje nato položite zrna popra za pajkove oči. 

FOTO: Rio Mare
FOTO: Rio Mare


Kot pravi Ana, so kremni namazi Rio Mare Paté zares zapeljivega okusa, zato jih ima doma vedno pri roki za hiter in okusen prigrizek. Ker je na voljo pet slastnih okusov, lahko vsak najde pravi okus zase, najbolj pa so v Anini družini navdušeni nad klasičnim namazom s tunino, namazom s kečapom in namazom z lososom. Na voljo so v praktični tubi, ki je odlična za najmlajše, in v elegantni ovalni pločevinki, ki jo lahko znova zaprete. Poleg slastnega okusa pa jih odlikujejo tudi kakovostne in skrbno izbrane sestavine brez dodanih konzervansov. Zaradi svoje vsestranskosti bodo obogatili vsako jed in navdušili tudi najbolj zahtevne gurmane. 

 Še več okusnih receptov z izdelki Rio Mare najdete na Aninem blogu www.aninakuhinja.si, spletni strani www.riomare.si in Facebook strani www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija.