TV namigi: Alibi.com, Obveščevalna in Ostani z mano

V prvi televizijski premieri o start up podjetju, ki strankam nudi alibije za njihovo nemoteno dvojno življenje, v drugi o neustrašnem agentu, ki na šolski obletnici naveže stik s starim prijateljem, v drami pa o paru, ki sta zagrešila zločin s smrtonosnim izidom.
Fotografija: Alibi.com Foto Tvs
Odpri galerijo
Alibi.com Foto Tvs

Sobota, 4. januarja

 


Alibi.com: TVS 2 ob 20.00


Vikendova ocena: 3 (od 5)

Fr., 2017. Režija: Philippe Lacheau. Igrajo: Philippe Lacheau, Elodie Fontan, Julien Arruti, Tarek Boudali, Didier Bourdon. Kom. 90 min.


Podjetje Alibi.com, je nekakšen start up, ki ga ob pomoči sodelavcev Augustina in Medhija vodi premeteni in zapeljivi Greg. Osnovna dejavnost, s katero se fantje, ki so pravi magnet za težave in smešne prigode, ukvarjajo, je, da svojim strankam dajajo alibije in jim na vse mogoče načine omogočajo nemoteno dvojno življenje. Tako se vsaj zdi na prvi pogled. Zapletena zgodba se zaplete v neslutene razsežnosti, ko spremljamo, kako se iz nje rešujejo glavni liki filma in kaj vse jih čaka na poti do resnice.

Vrtinec zmešnjav in dvoumnih položajev v tipični francoski maniri bo navdušil ljubitelje žanra, druge pa pustil hladne.


 

Obveščevalna: POP TV ob 20.00


Vikendova ocena: 3 (od 5)

Central Intelligence. ZDA, 2016. Režija: Rawson Marshall Thurber. Igrajo: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Danielle Nicolet, Amy Ryan, Jason Bateman. Akc. film. 125 min.


Central Intelligence - Obveščevalna Foto Pro Plus
Central Intelligence - Obveščevalna Foto Pro Plus


Bob je bil v mladih letih zasmehovan na vsakem koraku, toda postal je neustrašni agent Cie, ob vrnitvi na šolsko obletnico pa znova naveže stik s starim prijateljem Calvinom. Ta je postal umirjeni računovodja, vendar pogreša stare divje pustolovščine. Kljub temu ne računa, da mu bo druženje z Bobom povsem spremenilo življenje, saj se nenavadni par zaplete v divji obračun s kriminalci, kjer Bob skrbi za divje uničevanje, Calvin pa za nenehno nerganje.

Pomanjkanje izvirnosti v scenariju precej dobro nadomesti interakcija med obema glavnima zvezdnikoma.

 


Ostani z mano: Planet TV ob 21.32


Vikendova ocena: 4 (od 5)

Ain't Them Bodies Saints. ZDA, 2013. Režija: David Lowery. Igrajo: Rooney Mara, Casey Affleck, Ben Foster, Keith Carradine, Kennadie Smith. Drama. 104 min.


Ain't Them Bodies Saints - Ostani z mano Foto Planet TV
Ain't Them Bodies Saints - Ostani z mano Foto Planet TV


Bob in Ruth sta par, ki zagrešita zločin s smrtonosnim izidom. Bob prevzame izključno krivdo, da bi Ruth rešil zapora, saj je noseča. Medtem ko je Bob v zaporu, Ruth rodi njuno hčer Sylvie, s katero nekaj let normalno živita.

Ko pa se bliža Sylviejin četrti rojstni dan, Bob pobegne iz zapora, da bi se pridružil svoji družinici, a pri tem ne računa na policista Patricka, ki se je začel sukati okrog Ruth ...

Komentarji: