Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zanimivosti

TV namigi: Znan obraz ima svoj glas, Festival slovenskega filma in podelitev nagrad emmy

V novi sezoni Znanega obraza z novimi imitatorji in novimi žiranti, filmske in televizijske nagrade pa bodo podeljevali v Portorožu in Los Angelesu.
Letošnja žirija v šovu Znan obraz ima svoj glas. Foto Pop Tv
Letošnja žirija v šovu Znan obraz ima svoj glas. Foto Pop Tv
22. 9. 2019 | 00:00
3:02

Nedelja, 22. septembra

 

Znan obraz ima svoj glas: POP TV ob 20.00


Slo., 2019. Vodi: Denis Avdić. Zab. odd. 160 min.

V nedeljske večere se vračajo stilske preobrazbe in pevski nastopi – v peti sezoni priljubljenega glasbenega šova na voditeljskem stolčku ostaja Denis Avdić, za žirantsko mizo pa bodo sedeli trije novi obrazi: igralka Lara Komar, pevka Lea Sirk in igralec Marko Miladinović.

V novi sezoni se bodo preobrazbam strokovnjakov s področja plesa, petja, maske in imitacij prepustili slovenski pevci različnih glasbenih žanrov: Eva Boto, Alex Volasko, Ana Dežman, David Amaro, Maja Oderlap, Srđan Milovanović, Petra Zore in Matic Supovec.
 


22. festival slovenskega filma: TVS 1 ob 19.55


Zaključna slovesnost s podelitvijo nagrad. Slo., 2019. 80 min.


Dobitnik Badjurjeve nagrade Andrej Zdravič. Foto Jože Suhadolnik
Dobitnik Badjurjeve nagrade Andrej Zdravič. Foto Jože Suhadolnik

Ta večer bo posvečen slavljenju slovenskega filma. Podelili bodo nagrade v različnih kategorijah, med drugim vesne za najboljši celovečerni film, najboljšo režijo in scenarij. Voditelji prireditve bodo Timon Šturbej, Gašper Markun in Matej Zemljič, mladi igralci iz filma Posledice, ki je na tem festivalu preteklo leto prejel nagrado za najboljšo režijo.

V okviru festivala tradicionalno podelijo tudi nagrado Metoda Badjure za življenjsko delo na področju filmske ustvarjalnosti. Letošnji nagrajenec je neodvisni filmski avtor in komponist zvoka Andrej Zdravič. Po prenosu bo sledil pogovor z nagrajenci 22. festivala slovenskega filma.
 

Rdeča preproga in 71. podelitev nagrad emmy: HTV 1 ob 1.00ZDA, 2019. 240 min.


Nagrada emmy. Foto Mark Ralston Afp
Nagrada emmy. Foto Mark Ralston Afp

Emmy je vsakoletno najvišje priznanje, ki ga v 27 različnih kategorijah – vključno s tisto za posebne dosežke – podelijo nominirancem iz televizijske industrije. Prireditev je eden najbolj priljubljenih tovrstnih dogodkov na ameriški televiziji, prinaša pa večer glamurja, zabave in humornih nastopov hollywoodskih zvezd.

Že četrtič zapored bo podelitev potekala brez voditelja. Največ nominacij (kar 14) ima serija Igra prestolov, sledita pa ji When They See Us (11) in Barry (9).

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine