V prometni nesreči umrl 33-letnik, policija išče enega od udeležencev nesreče

V nesreči so bila udeležena tri osebna vozila: zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija išče voznika osebnega vozila znamke VW Passat s koprsko registrsko tablico.
Fotografija: FOTO: Jure Eržen/Delo
Odpri galerijo
FOTO: Jure Eržen/Delo

Zvečer okoli 20.40 je v Medvodah pri rondoju prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri osebna vozila, so sporočili iz PU Ljubljana. Po prvih znanih podatkih sta voznika osebnih vozil znamke BMW in VW Passat vozila v smeri Kranja vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer, ko sta se prometna pasova združila v en prometni pas, pa je med njima prišlo do bočnega trčenja. Voznika BMW-ja je odbilo v levo, kjer je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko se je po njem pripeljala voznica osebnega vozila, in trčil v njo. Voznik osebnega vozila VW Passat je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja.

33-letni voznika BMW-ja je kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl, voznica osebnega vozila in otrok, ki sta bila v drugem vozilu sta prav tako poškodovana, vendar še ni znano, kako hude so njune poškodbe. Ugotavljanje vseh okoliščin in ogled kraja nesreče trenutno še potekata, pojasnjuje policija.