Predstavitvena informacija

Ekskluzivne ugodnosti in doživetja, povezana s premium bančnimi storitvami

To so prednosti premium storitev pri banki Novi KBM.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Nova KBM najzahtevnejšim strankam ponuja paket Premium, ki združuje premium storitve za dnevno upravljanje financ in osebno obravnavo na najvišji ravni, zaradi česar si je prislužil nadpovprečne ocene zadovoljstva strank. Te cenijo predvsem celovitost ponudbe, ki vključuje strokovne storitve in najprimernejše rešitve, pripravljene s pomočjo osebnega bančnika, vnaprej dogovorjene sestanke, večjo zasebnost in poslovanje na daljavo.

Dodana vrednost paketa je storitev letnega finančnega načrtovanja. S pomočjo osebnega bančnika in ekipe strokovnjakov za naložbe v vzajemne sklade, borzno posredništvo in zavarovanja omogoča pripravo načrta, prilagojenega individualnim željam in potrebam. Finančno načrtovanje temelji na štirih stebrih: naložbe in varčevanja, dodatna pokojnina, financiranje in zavarovanja. Omogoča celovito finančno sliko, ki vključuje vsa sredstva in obveznosti v okviru hišne banke, ter sredstva in obveznosti, ki so zunaj tega okvira.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Za zadovoljstvo premium strank skrbi 49 osebnih bančnikov na 29 lokacijah po vsej Sloveniji, ki jih lahko stranke obiščejo osebno ali se z njimi povežejo po sodobnih elektronskih poteh. Osebni bančnik je premium stranki na voljo vsak delavnik med 8. in 20. uro.

Nova KBM imetnikom paketa Premium ponuja kartico Visa z lastnostmi Platinum Visa kartice. Z njo so premium strankam na voljo posebne ekskluzivne ugodnosti pri skrbno izbranih partnerjih. Med drugim je premium strankam omogočen brezplačen vstop v letališke salone programa Lounge Key po vsem svetu.

Ponudba paketa Premium Nove KBM torej presega vrhunske bančne storitve, saj jih povezuje z zanimivimi zgodbami in edinstvenimi doživetji. Odzivi strank na dogodke in doživetja, ki so namenjena izključno premium strankam, so odlični. V sodelovanju z JRE Slovenija, združenjem vrhunskih chefov in restavracij, med katerimi so tudi tiste z Michelinovimi zvezdicami, so premium strankam na voljo številne dodatne ugodnosti, kot so darila v JRE restavracijah ob plačilu s premium karticami Nove KBM nad določenim zneskom, možnost udeležbe na kulinaričnih delavnicah MasterClass in druženja na vrhunskih kulinaričnih prireditvah.

V Novi KBM so prepričani, da si s storitvijo Premium stranka poenostavi poslovanje in uživa v edinstveni ponudbi na trgu. Prav tako je deležna ugodnejših drugih storitev pri kreditiranju, investiranju, najemu sefa in zavarovanj.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock


Naročnik oglasne vsebine je Nova KBM