Predstavitvena informacija

Hipno diploma – brezplačna 4-dnevna spletna delavnica o hipnozi

Hipnozo bi se morali naučiti že v osnovni šoli, saj je koristno orodje, ki ga lahko uporabite na kateremkoli področju življenja.
Fotografija: Hipnoza je tehnika, stara več tisoč let. Danes jo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje ... FOTO: Zema
Odpri galerijo
Hipnoza je tehnika, stara več tisoč let. Danes jo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje ... FOTO: Zema

Hipnoza vam lahko pomaga spreminjati vrednote, prepričanja in vedenje. Ko spremenite vedenje, boste spremenili rezultate, ki jih dobivate v življenju.

Hipnozo oz. samohipnozo že zdaj uporabljate tudi vi 24 ur na dan, vsak dan. Od trenutka, ko zjutraj vstanete, do trenutka, ko greste spat, imate številne misli in številne občutke. To, kar čez dan mislite, čutite, potem vpliva tudi na to, kakšno vedenje izvajate čez dan. Hipnoza oz. samohipnoza je torej že zdaj prisotna v vašem življenju 24 ur na dan, vsak dan.

Težava je v tem, da se večina ljudi hipnoze ni učila v šoli in je ne znajo uporabljati načrtno, zavestno, zato velikokrat ne dobijo želenih rezultatov v svojem življenju. Če bi radi prevzeli nadzor nad svojim življenjem, če bi radi rezultate, ki si jih želite, potem se naučite hipnoze in samohipnoze.

Prijavite se na 4-dnevno brezplačno spletno delavnico o hipnozi Hipno diploma, na kateri boste spoznali:

  • kaj je hipnoza, kako deluje in kakšna je magnetna moč nezavednega uma;
  • kako lahko uporabljate moč uma, da dobite v svoje življenje več denarja, želeno kariero, odnose, zdravje, duhovnost, skratka vse, kar si želite;
  • kako se lahko izognete negativni hipnozi in negativnemu vplivu okolice;
  • kako lahko odpravite blokade, omejujoča prepričanja in ovire, ki vas že toliko časa zadržujejo na mestu in preprečujejo, da naredite preboj;
  • kako lahko odpravite neželene strahove in neželene misli;
  • kako samohipnozo lahko uporabite v svojem življenju za doseganje želenih rezultatov.

Ko spremenite svoje misli, boste spremenili vedenje. Ko spremenite vedenje, se spremenijo rezultati, ki jih dobivate! Hipnoza je najbolj trajno in globinsko orodje za spreminjanje vedenja in želenih rezultatov v življenju.

FOTO: Zema
FOTO: Zema

Začnemo v četrtek, 27. 1. 2022, ob 20.00.

Delavnica bo potekala 4 dni, vsak dan od 20.00 do 21.30, skupaj boste imeli na voljo kar 6 polnih ur treninga hipnoze in samohipnoze popolnoma brezplačno.

Četrtek, 27. 1. 2022, ob 20.00: Moč misli - uvod v hipnozo in samohipnozo 

Prvi dan našega druženja boste spoznali priložnosti, ki vam jih odpira moč nezavednega uma, in ugotovili, kakšna je povezava med hipnozo in zakonom privlačnosti. Naučili se boste tudi, katere hipnotične tehnike so že zdaj prisotne v vašem življenju.

Petek, 28. 1. 2022, ob 20.00: 7 korakov do globoke hipnoze in samohipnoze

Drugi dan boste spoznali preprost proces, kako v 7 korakih dosežete globoko hipnozo in samohipnozo ter naredite spremembo v svojem življenju na bolje. Naučili se boste, kako lahko hipnozo že zdaj umestite v svoje življenje.

Ponedeljek, 31. 1. 2022, ob 20.00: Praktična uporaba hipnoze in samohipnoze

Na tretjem srečanju boste spoznali, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, ko boste nenehno uporabljali hipnozo in samohipnozo v praksi. Spoznali boste praktične primere hipnoze, ki jo lahko uporabite v svojem osebnem in poslovnem življenju.

Sreda, 2. 2. 2022, ob 20.00: Naredite preboj: Spreminjanje navad, vedenja in rezultatov s hipnozo

Četrto srečanje bomo posvetili vašemu preboju. Spoznali boste, kako lahko spremenite svoje navade in vedenja, ki vam nato prinesejo boljše rezultate. Vedno, ko boste želeli dosegati določene cilje in rezultate, boste v prihodnosti lahko uporabili hipnozo in samohipnozo.

Hipnoza je tehnika, stara več tisoč let. Danes jo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje. Uporablja se v medicini, šolstvu, športu, podjetništvu itd. Uporablja se na vseh področjih, kjer ljudje želijo odlične, nadpovprečne rezultate.

FOTO: Zema
FOTO: Zema

O predavatelju: Dr. Aleksander Šinigoj je podjetnik, predavatelj, avtor osmih knjig, med drugim tudi knjige o hipnozi – Moč nezavednega uma, Hipnoza 1. Številni podjetniki ter vodje doma in v tujini so z Aleksandrovo pomočjo povečali uspešnost poslovanja in prodajo ter zrasli tako osebno kot poslovno. Pridružite se mu na 4-dnevni spletni delavnici Hipno diploma. Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko tukaj.


Naročnik oglasne vsebine je Zema d.o.o.