Predstavitvena informacija

Iščete kakovostne izvajalce za obnovo ali gradnjo?

Tako kot čedalje več mojih prijateljev se tudi sam ukvarjam z urejanjem doma za svojo mlado družino.
Fotografija: FOTO: Moj Mojster
Odpri galerijo
FOTO: Moj Mojster

Izmenjujemo si nasvete in priporočila, a ena skupna značilnost izstopa.

Ni pomembno, ali gre za prenovo stanovanja ali novogradnjo – prav vsi do zadnjega imamo težave z iskanjem kakovostnih obrtnikov. K sreči danes obstaja način, s katerim lahko hitro pridemo do zanesljivih izvajalcev. Spletna platforma mojmojster.net na enem mestu združuje na tisoče preverjenih mojstrov. Brezplačno in brez provizij lahko objavimo povpraševanje za eno izmed več kot 200 različnih kategorij mojstrskih storitev. Nato pa le še počakamo, da nas kontaktirajo zainteresirani izvajalci.
 

Kako lahko preprosto prejmete več ponudb na svoje povpraševanje?

Običajno je iskanje dobrega izvajalca pomenilo številne ure brskanja po rumenih oglasih in klicarjenja. Razmer na gradbenem trgu prihod interneta ni bistveno izboljšal, saj ste še zmeraj prisiljeni vzeti v roke miško, brskati po spletu in pošiljati neskončno število elektronskih sporočil. Pravo digitalizacijo in poenostavitev gradbenega trga je v Sloveniji prinesel šele mojmojster.net, ki je pod eno streho združil že več kot 12.000 izvajalcev, ki so na voljo uporabnikom. Kje je ključ do takšnega uspeha?

Obiskovalci strani lahko popolnoma brezplačno in brez provizij brskate med profili obrtnikov, preverjate njihova pretekla dela, fotografije in mnenja (ne)zadovoljnih strank. Na podlagi lastnega preverjanja in vaših ocen MojMojster neprestano skrbi, da so na portalu zbrani le najboljši obrtniki.

FOTO: Moj mojster
FOTO: Moj mojster


Pot od iskanja izvajalca do trenutka, ko ta potrka na vrata, je izredno preprosta. Potrebujete le internetno povezavo in nekaj minut časa. Kliknite na »novo povpraševanje« in izpolnite enostaven obrazec. Opišite svoje želje, čas izvedbe, obseg del, priložite pa lahko tudi lastne fotografije ali skice. Bolj podrobno ko boste opisali projekt, bolj kakovostne ponudbe boste prejeli. Povpraševanje lahko pošljete vsem primernim izvajalcem ali samo peščici izbranim. Kmalu bodo v vaš e-poštni predal začele deževati ponudbe. Vaša naloga je le še, da jih med seboj primerjate, se odločite za najboljšo in se z izbranim mojstrom dogovorite za začetek dela.
 

Stresno iskanje obrtnikov je stvar preteklosti

Odkar smo začeli uporabljati digitalno platformo MojMojster.net, smo prihranili že kar nekaj časa in denarja. Izbiramo le izvajalce z najboljšimi priporočili, s primerjavo ponudb pa se tudi lažje pogajamo o ceni storitev. Tako se izognemo nepotrebnemu stresu in je gradnja lahko zelo pozitivna izkušnja.