Predstavitvena informacija

Ni ovir za Flik

Sodelavec vam je iz trgovine prinesel malico. Bankomata ni v bližini, nakazilo z mobilno banko pa bo izvršeno z zamikom.
Fotografija: Plačila Flik so preprosta in izvedena v samo nekaj sekundah. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Plačila Flik so preprosta in izvedena v samo nekaj sekundah. FOTO: Shutterstock

S Flikom mu lahko denar vrnete že čez nekaj sekund!

Flikajte kjer koli in kadar koli!

Flik je storitev, ki omogoča sodoben in preprost način plačil ter nakazil med uporabniki različnih bank v Sloveniji. Deluje dan in noč ter vse dni v letu, kar pomeni, da lahko nakazilo izvedete tudi, ko so banke že zaprte – pozno popoldne, zvečer, med vikendi in prazniki.

Izberite prejemnika in fliknite vračilo

Za izpolnitev klasičnega plačilnega naloga potrebujete kar nekaj podatkov prejemnika, Flik pa je pošiljanje denarja drugim uporabnikom popolnoma poenostavil. Za nakazilo Flik morate imeti v telefonskem imeniku shranjeno le mobilno številko ali e-naslov prejemnika. Flik vam omogoča, da uporabniku pošljete denar ali pa ga tako s sporočilom v aplikaciji opomnite, da vam mora vrniti denar. Transakcije s Flikom so izvedene v samo nekaj sekundah.

Registracija kar z obstoječim bančnim računom

Na trgu obstaja cel kup finančnih aplikacij, ki omogočajo preprosto pošiljanje denarja med uporabniki, vendar za njihovo uporabo običajno potrebujete nov bančni račun ali vsaj novo kreditno (ali debetno) kartico. S Flikom pa je stvar popolnoma preprosta! Registrirate se s svojim obstoječim bančnim računom, kar vam bo prihranilo cel kup papirologije. Poleg tega vam računa ne bo treba prijavljati na Furs, kot je to potrebno pri drugih aplikacijah za prenos denarja.

S Flikom lahko tudi plačujete! Na POS-terminalu brezstično skenirajte QR-kodo ali prislonite telefon z vklopljenim NFC-jem. Vedno več je prodajnih mestih, ki že omogočajo plačevanje s Flikom. Povprašajte svojega trgovca o možnosti plačila s Flikom.

Trgovci, omogočite svojim strankam plačevanje s Flikom! Več informacij o uporabi sistema Flik na svojih prodajnih mestih najdete tukaj.


Naročnik oglasne vsebine je Bankart