Predstavitvena informacija

Podajte se na avanturo z Renaultom in Vojno zvezd!

Pred izidom naslednjega, že desetega dela kultne serije Vojna zvezd prihodnje leto v kinematografe kmalu prihaja še drugi antologijski film, posvečen enemu najbolj priljubljenih likov, Hanu Solu.
 
Fotografija: FOTO: Renault Slovenija
Odpri galerijo
FOTO: Renault Slovenija

Trilogija Georgea Lucasa (Vojna Zvezd, Imperij vrača udarec, Jedijeva vrnitev) s konca sedemdesetih in začetka osemdesetih let prejšnjega stoletja je postala popkulturni fenomen, lik Hana Sola pa je med zvezde izstrelil mladega Harrisona Forda.

Dogodivščine mladega Hana Sola
Prvi je idejo o filmu o Hanu Solu dobil znameniti režiser estetskih in pastelno obarvanih filmov Wes Anderson, nato pa je vajeti v svoje roke vzel Ron Howard. V njem spremljamo avanture mladega Sola, ki se spusti v mračno in s kriminalom prepredeno podzemlje, spozna svojega kopilota Chewbacco ter sreča Landa Carlissiana. George Lucas je priljubljeni lik opisal kot »samotarja, ki spozna pomen pripadnosti skupini in pomoči za skupno dobro«.

Kaj imata skupnega Vojna zvezd in Renault?
Deseti film na temo Vojne zvezd, Solo: Zgodba Vojne zvezd, bo v slovenskih kinodvoranah od 24. maja. Poleg prvovrstne filmske izkušnje lahko v Solovem duhu do julija tudi sami izkusite pustolovskega duha – in to v galaksiji sploh ne tako daleč stran, temveč kar na domačih cestah!


Renault Kadjar je pisan na kožo ljubiteljem adrenalina, dinamičnega načina življenja, športa in preživljanja časa na prostem. Odlikujejo ga štirikolesni pogon, sistem za aktivno pomoč pri zaviranju v sili in sistem za nadzor mrtvega kota. Prijavite se na www.renaultkadjar.si ali se pri pooblaščenih prodajalcih fotografirajte z izbranim junakom iz Vojne zvezd in sodelujte v nagradni igri, v kateri lahko osvojite en teden s Kadjarjem. Vozilo lahko raziščete tako, da si na telefon naložite aplikacijo Shazam, skenirate oglas na oglasnem panoju Renault in Solo: Zgodba Vojne zvezd.

Dogodivščina se lahko začne! Naj bo Sila z vami!