Predstavitvena informacija

Popoln obrok je s SPAR To Go mala malica

Natrpani urniki in večna naglica poskrbijo, da nam pogosto zmanjka časa za načrtovanje obrokov. Tudi če imamo čas, nas lahko na cedilu pusti domišljija. V obeh primerih se lahko zanesete na SPAR. Ta vam s svojo ponudbo izdelkov SPAR To Go zagotavlja pestro paleto okusnih in kakovostnih jedi, primernih za vsak obrok v dnevu, sveže pripravljenih v vaši trgovini Spar ali Interspar.
Fotografija: Spar TO GO   FOTO: Spar Slovenija
Odpri galerijo
Spar TO GO   FOTO: Spar Slovenija

Recept za popoln obrok

SPAR To Go ponuja vse, kar vam srce poželi: polnovreden zajtrk, hitro malico, lahko kosilo, topel prigrizek, sladki priboljšek, sočno sveže sadje … Izbira je pestra, cene pa privlačne! Da zadostijo vsem okusom, vas v Sparu razvajajo z novostmi – inovativnimi kombinacijami okusov v solatah, novimi vrstami sendvičev in mešanicami narezanega sadja. Prav vsakdo lahko najde kaj zase!


 

Sveže pripravljeno v trgovini

Vse jedi SPAR To go so pripravljene v trgovini. So popolnoma sveže, polnega okusa, pripravljene iz najboljših sestavin in postrežene z nasmeškom.
  • Sveži, dobro obloženi sendviči so polni okusnih sestavin. Izberite take s klasičnimi ali suhimi salamami, pa zelenjavne in BIO sendviče, angleške sendviče in različne wrape. Vsi sendviči so narejeni iz pekovskih izdelkov vrhunske kakovosti, ki jih v Pekarni SPAR za vas vsak dan pripravljajo izkušeni pekovski mojstri.
  • Med priljubljenimi hitrimi prigrizki so tudi pice in bureki, ki vas v trgovinah Spar in Interspar pričakajo še topli.
  • Obilica obveznosti in natrpani urniki včasih našim kuharskim veščinam preprosto ne dovolijo, da bi prišle do izraza. Zato SPAR To Go ponuja tudi obilico toplih jedi. Izbirate lahko med različnimi pečenimi in ocvrtimi mesnimi jedmi in jedmi na žlico, ki jih lahko odnesete domov in jih postrežete za kosilo ali večerjo.
  • Sveže pisane solate v solatnem baru so prava paša za oči, prepričal pa vas bo tudi njihov okus in izbrane sestavine. Sveža zelenjava in oreščki, sir, piščanec, testenine … Vsaka solata posebej vas bo navdušila!
  • Sadne solate so pripravljene iz sočnega, svežega, dišečega sadja, ki vas čaka v privlačnih mešanicah za vse okuse.
V ponudbi SPAR To Go je veliko zanimivosti tudi za vse sladkosnede. Tiramisu, rogljički, palačinke ali čokoladni chia puding so le nekatere izmed sladic, ki vas dnevno sveže pripravljene čakajo v trgovinah Spar in Interspar.
 
Light bulb
Light bulb
  Nasvet
Načrtujete zabavo in praznovanje? V trgovinah Spar in Interspar vam pripravijo tudi okusen sirov ali mesni narezek. Za več informacij se obrnite na zaposlene v oddelku delikatese v svoji trgovini.
 
Vprašaj
Vprašaj
  Ali ste vedeli?
Vsi izdelki SPAR To Go so na voljo tudi v spletni trgovini Spar Online, seznam ponudbe po posamičnih trgovinah pa si lahko ogledate tukaj.

Spar TO GO   FOTO: Spar Slovenija
Spar TO GO   FOTO: Spar Slovenija


Več na www.spar.si.