Predor Karavanke je ponovno odprt

Predor Karavanke je bil danes več ur zaprt v obe smeri, nastajale so kolone.
Fotografija: FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Odpri galerijo
FOTO: Jože Suhadolnik/Delo

Predor Karavanke, ki je zaradi tehničnih težav zaprt v obe smeri je znova odprt, so sporočili s Policijske uprave Kranj.Po podatkih policije je kolona tovornih vozil v smeri Karavank trenutno pri bencinskem servisu na Hrušici. Še naprej pa velja opozorilo na previdnost pri približevanju zaključku kolone.


Primorska avtocesta ponovno odprta


Na primorski avtocesti se je dopoldne med Brezovico in Vrhniko zgodila prometna nesreča, zaradi česar je bila avtocesta zaprta v smeri proti Kopru. Po podatkih policije sta trčili dve tovorni vozili, huje poškodovanih v nesreči ni bilo. Ugotovljeno je bilo, da je državljan Slovenije, 47-letni voznik tovornega vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v zadnji del drugega tovornega vozila pred njim. Povzročitelj je vozil tovorno vozilo za prevoz nevarnega tovora, vendar kljub močno poškodovani kabini vozila do izpusta nevarne snovi ni prišlo, so sporočili ljubljanski policisti. V nesreči se je povzročitelj lažje poškodoval, policisti pa so mu izdali plačilni nalog. Obvoz za osebna vozila je bil po vzporedni cesti Brezovica–Vrhnika.

Zaradi ogleda kraja, ter odstranjevanja posledic nesreče je bila do 10.45 ure popolnoma zaprta avtocesta v smeri Kopra, nato pa je promet stekel po odstavnem pasu. Ob 12. uri je bila avtocesta v celoti odprta, so še zapisali z ljubljanske policijske uprave.

Komentarji: