Predstavitvena informacija

Skrb za zdravje je naložba za prihodnost

Dober delodajalec poskrbi, da je delovno okolje prijazno do zdravja zaposlenih, na skrb za dobro počutje pa ne smemo pozabiti niti sami.
Fotografija: Sodelovanje in razumevanje vplivata na uspešnost podjetja 
Odpri galerijo
Sodelovanje in razumevanje vplivata na uspešnost podjetja 

 

Zdrav duh v zdravem telesu

Dobra telesna pripravljenost izboljša počutje in zdravje, zato je pomembno spodbujanje gibanja. HOFER za sodelavce organizira športne delavnice s priljubljenim trenerjem Janom Kovačičem, zaposleni pa se skupaj udeležujejo tudi izbranih športnih prireditev, za katere jim podjetje pokrije stroške prijavnine. Konec maja 2018 se je več kot 150 sodelavk udeležilo dm teka za ženske v parku Tivoli, priljubljeni dogodki pa so tudi Ljubljanski maraton, Maraton treh src v Radencih in Maraton Franja. 1, 2, 3, gremo!
 
Dobra telesna pripravljenost izboljša počutje in zdravje, zato je pomembno spodbujanje gibanja
Dobra telesna pripravljenost izboljša počutje in zdravje, zato je pomembno spodbujanje gibanja

Dober delodajalec prisluhne zaposlenim

Če delodajalec prisluhne zaposlenim, je tudi opravljanje vsakodnevnih nalog prijetnejše. Špela Klemen, strokovna sodelavka v oddelku tajništva prodaje, svoje delo opiše: »Poleg samega dela v oddelku, ki vsak dan prinaša nove izzive, se mi zdijo super tudi vse ugodnosti, ki jih imamo zaposleni, saj ustvarjajo občutek varnosti in potrjujejo, da je dober delodajalec tudi fer delodajalec.«
 
Sodelovanje in razumevanje vplivata na uspešnost podjetja 
Sodelovanje in razumevanje vplivata na uspešnost podjetja 

Športni dogodki krepijo ekipni duh

Športno udejstvovanje ne vpliva le na zdravje – predstavlja tudi dober način za krepitev ekipnega duha in zaupanja med sodelavci, saj ga ti vedno prenesejo  tudi na delovno mesto.  Podjetje HOFER v Sloveniji združuje posameznike različnih starostnih skupin in ozadij, ki opravljajo številne poklice – od prodajalcev, pravnikov, grafičnih oblikovalcev, sodelavcev v nabavi in logističnem centru pa do strokovnjakov za IT, marketing in odnose z javnostmi. Dobro sodelovanje med oddelki in razumevanje med sodelavci vplivata tudi na uspešnost podjetja.

Brigita Jäger, strokovna sodelavka v oddelku marketinga, o pomenu dobrega vzdušja na delovnem mestu dodaja: “Na delovnem mestu ne sme manjkati pozitivne naravnanosti, veselja do dela, strokovnosti in medsebojnega zaupanja. Pri svojih sodelavcih cenim timsko delo, medsebojno pomoč, zaupanje, iskrenost in prijateljstvo, saj naši odnosi segajo tudi izven zidov pisarne.”  
 
Brigita Jäger, strokovna sodelavka v oddelku marketinga
Brigita Jäger, strokovna sodelavka v oddelku marketinga

Nekaj enostavnih korakov za boljše počutje na delovnem mestu

 
HOFERjeve ugodnosti in prosta delovna mesta lahko preverite na karierni spletni strani kariera.hofer.si.