V torek nova dela na gorenjski in primorski avtocesti

Na avtocestah bodo občasne zapore, potrebna bo dodatna previdnost in strpnost.
Fotografija: Nadaljuje se tudi odstranjevanje cestninskih postaj. FOTO: Mavric Pivk/Delo
Odpri galerijo
Nadaljuje se tudi odstranjevanje cestninskih postaj. FOTO: Mavric Pivk/Delo

Ljubljana - V torek bodo stekla nova dela na gorenjski avtocesti. Zaradi del na viaduktu Peračica bodo med Podtaborom in Brezjem proti Avstriji občasne zapore voznega ali prehitevalnega pasu. Dela se nadaljujejo tudi na primorski avtocesti, kjer bodo v torek na območju cestninske postaje Log preuredili zaporo. Promet bo tako tekel samo po enem pasu. 

Dars nadaljuje z rušitvami cestninskih postaj. Dela med drugim tečejo na območju cestninske postaje Log, kjer bodo v torek preuredili obstoječe zapore. Promet bo tako v torek od 9. ure dalje na odseku Brezovica - Vrhnika potekal samo po enem voznem pasu, popoldan pa enako v smeri Vrhnika - Brezovica.

Na gorenjski avtocesti bodo medtem zaradi odprave napak v garancijski dobi na viaduktu Peračica na odseku med Podtaborom in Brezjem proti Avstriji od torka do konca meseca zaprt odstavni pas skozi predor Ljubno in Peračica, občasno pa bodo potrebne tudi zapore voznega ali prehitevalnega pasu.

Na odseku pomurske avtoceste med Dragučovo in Lenartom, kjer dela zaradi odprave napak ob zaključku garancijske dobe potekajo že od 22. maja, bo od torka do sredine meseca na viaduktu Dragučova promet na razdalji nekaj manj kot en kilometer v obeh smereh urejen zgolj po enem pasu.

Komentarji: