Donald Trump postaja Vladimir Putin (VIDEO)

Tudi prejšnji mesec so v reviji Time upodobili ameriškega predsednika v vse prej kot v lepi podobi.
Fotografija: Sveža naslovnica revije Time. Donald Trump ali Vladimir Putin? FOTO: Time
Odpri galerijo
Sveža naslovnica revije Time. Donald Trump ali Vladimir Putin? FOTO: Time

Ljubljana – Že drugič zapored se je Donald Trump znašel na naslovnici revije Time in znova ni preveč navdušen. Tokrat so objavili provokativno Trumpovo ilustracijo, kako se njegov obraz spreminja v ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Pod ilustracijo se je podpisala vizualna umetnica Nancy Burson, vse skupaj pa je spomin na poseben trenutek v ameriški zunanji politiki, potem ko se je ameriški predsednik pred kratkim v Helsinkih sestal s Putinom.


 

Najprej zaradi Mehike, zdaj zaradi Putina


Trumpovo obnašanje so kritizirali tako demokrati kot republikanci, potem ko se je ameriški predsednik zagovoril, da bi Rusija lahko bila odgovorna za rezultat zadnjih ameriških volitev za predsednika, vse do zdaj pa je omenjeno teorijo zanikal. Tudi sicer je bil Trumpov nastop medel, saj je pobudo vseskozi držal Putin.Tudi prejšnji mesec so v reviji Time upodobili Trumpa v vse prej kot v lepi podobi. Prikazali so ga, kako stoji pred jokajočim otrokom, s čimer so želeli pokazati, kako Trumpova administracija nasilno ločuje otroke od staršev, ki se iz Mehike prebijejo do Združenih držav Amerike.

Prejšnja naslovnica revije Time FOTO: Time
Prejšnja naslovnica revije Time FOTO: Time

Komentarji: