Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Melania Trump po 27 dneh prvič pred mediji (FOTO)

Predsednik ZDA je medije napadel zaradi »nepravičnega« in »zlobnega« poročanja o prvi dami, medtem ko je ta okrevala po operaciji.
Govorice o težavah v zakonu prvega para ZDA se pojavljajo že cel Trumpov predsedniški mandat. FOTO: AP
Govorice o težavah v zakonu prvega para ZDA se pojavljajo že cel Trumpov predsedniški mandat. FOTO: AP
T. V.
6. 6. 2018 | 16:17
6. 6. 2018 | 22:41
2:21
Washington - Donald Trump se je ponovno jezil na medije. Tokrat jih je z dvema tvitoma napadel zaradi ugibanj, da ga je prva dama Melania Trump zapustila. Govorice je sprožila dobre tri tedne trajajoča odsotnost Sevničanke iz javnosti, ki je sledila operaciji ledvice.

»Lažni mediji so bili tako nepravični in zlobni do moje žene in naše prve dame Melanie. Med njenim okrevanjem po operaciji so poročali vse od tega, da naj bi bila blizu smrti, do tega, da si je dala operirati obraz, da je zapustila Belo hišo (in mene) ter odšla v New York ali Virginijo, do zlorabe. Vse lažno, dobro se počuti,« je zapisal Trump.



»Štirje novinarji so opazili Melanio v Beli hiši prejšnji teden, ko se je veselo sprehodila na sestanek. O tem niso poročali, ker bi to škodilo bolni zgodbi, da živi v drugem delu sveta, je zelo bolna ali kar koli. Lažne novice so res slabe!« je še dodal.



Le nekaj ur po Trumpovih tvitih je v spremstvu podpredsednika ZDA Mikea Pencea in Melanie obiskal sedež Federalne agencije za upravljanje izrednih razmer (FEMA). »Odlično ji gre,« je o svoji ženi povedal Trump. »Krajši čas je bilo malo težavno, a sedaj ji gre res dobro in ponosni smo nanjo,« je dodal, medtem ko je prva dama sedela poleg njega. »Ljudje te države te imajo radi, zato hvala, draga,« ji je dejal. Melania medijev, pred katerimi se je pojavila po 27 dneh, ni nagovorila.

Melania Trump se je v javnosti prvič pojavila v ponedeljek po 24-dnevni odsotnosti. S soprogom se je udeležila dogodka za sorodnike padlih ameriških vojakov, ki pa je bil v beli hiši zaprt za medije. Iz Bele hiše so pred dnevi sporočili, da Melania svojega moža ne bo spremljala na vrhu G7 v Kanadi, prav tako je ne bo na zgodovinskem srečanju Trumpa in severnokorejskega voditelja Kim Džong Una 12. junija v Seulu.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine